Heti horoszkóp július 24-től 30-ig: az Oroszlán ünnepi hangulatba kerül, a Halak új esélyt kap

Minden csillagjegynek eseménydús hete lesz!

Heti horoszkóp 2023. 30. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Július utolsó hetében senki sem tétlenkedik majd. Míg egyesek az érzelmeikkel, mások a teendőikkel lesznek elfoglalva.

A fejlődést most siker koronázza minden csillagjegynek. Nézzük, mit tartogat a hét számukra!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Felspannol téged ez a hét, a teljesítménykényszer buzoghat benned. Most minden információt jól jegyezz meg, mert később hasznodra lehet. Szerelemben kedvesed nehezen tartja veled a tempót, legyél vele elnéző! Egyedülállóként kicsit lazíts, ne görcsölj rá az ismerkedésre! Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nem várt események következnek be, amik hatására új pénzforrásod nyílhat. Ezen a héten különösen fontos, hogy külső véleményt, tanácsot is befogadj. Párban flottul alakulhat a jövő hétvégétek. Ha szingli vagy, most többen megkörnyékezhetnek. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Párkapcsolatban közös nyaralást tervezhettek. Ha nemrég óta vagytok együtt, ez most elmélyítheti kapcsolatotokat. Munkában kerüld a konfliktust, mert most problémád lehet belőle! Szingliként szabadon éled meg a nyarat, élvezd ki minden pillanatát! Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nehezen veszed rá magad a munkára ezen a héten, de ha odateszed magad, a siker garantált. Párkapcsolatokban most újra nászutasfázisban érezhetitek magatokat. Egy barátodnak segítségre lehet szüksége, róla se feledkezz meg! Szingliként akkor jöhet egy új ismeretség, amikor már szinte lemondtál róla. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Ünnepi hangulatba kerülhetsz a héten, nem csoda, hiszen az Oroszlán jegye van. A kötelező teendőkről azonban ne feledkezz meg, különben felhalmozódnak. Ha szingli vagy, valakiről a közeledben kezded úgy érezni, hogy több mint barát. Párkapcsolatban kedvesed ajándékkal vagy egy nem várt, pozitív gesztussal lephet meg. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Magadhoz képest bőkezűen bánsz az elismerésekkel ezen a héten. Óvatosan vele, mert lehet, hogy valaki többet lát majd mögé. Pénzügyekben jobb, ha összeszedettebb vagy, ha szeretnél egy kicsit megtakarítani. Párban egy utazás gondolata dobhat fel. Szingliként egyre inkább tudatosul benned, mi a te utad. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A héten valahogy minden a kezedre játszik. Jól haladsz a meglévő és az új terveiddel is. A házasságban vagy párkapcsolatban most valamelyikőtök féltékeny lehet. Törekedjetek az asszertív kommunikációra! Egyedülállóként most több lehetőséged is adódhat, csak győzz dönteni! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten túl sok munkát vállalhatsz be, jobb, ha legalább egy feladatot átadsz egy kollégádnak - hidd el, segíteni fog! Hétvégén tölts egy kis időt a barátaiddal, családtagjaiddal, mert ez tölt majd fel igazán. Párodat ideje picit kimozdítanod a komfortzónájából! Szingliként a hétvégéket érezheted az igazán izgalmasnak! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Fáradtnak érezheted magad a hét elején, de szerdától ez megváltozik. Ha új dologba fogsz bele a héten - lehet ez hobbi, vagy csak egy új könyv -, most sikerül elmerülnöd benne. Pároddal hosszabb közös programon vagy vállaláson törhetitek a fejeteket. Szingliként most az énidő kerül előtérbe. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pénzügyek terén végre fellendülés várható, így már látod a fényt az alagút végén. Ez a munkához is meghozza a kedved. A párkapcsolatban most egy félreértést kell tisztáznotok, de a lendületeddel gyerekjáték lesz elsimítani a problémákat. Ha szingli vagy, egy közösségi eseményen megismerhetsz valakit. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valaki nagy hatással lehet rád a héten, ami nálad nem szokványos. Jobb, ha tisztázod, mit is látsz benne. A munkában új lehetőségek nyílnak meg, de most jobb, ha megfontolt döntést hozol, hogy ne nőjön a fejedre a vállalásod. Párod szeretné, ha több időt töltenétek együtt. Szingliként egy közeli barát vagy rokon mutathat be valakinek - mozdulj ki! Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Úgy érezheted, múlt héten elrontottál valami apróságot, de ne aggódj, a héten könnyen helyrehozhatod, sőt, produktívabb lehetsz, mint valaha! Ha társkeresésben vagy, valaki most kiemelt figyelmet szentelhet neked, ami kifejezetten imponál. A párkapcsolatban közös új élményben lehet részetek. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Címlapkép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük