Heti horoszkóp július 3-tól 9-ig: A Ráknak elismerésben lehet része, a Bikát kellemes meglepetés éri

Július első teljes hetében a pozitív fejlemények mindenkit érintenek!

Heti horoszkóp 2023 27. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A heti horoszkóp szerencsés fordulatokat tartogat minden jegy számára. Ha nyaralást tervezel, most nagy eséllyel jól sül majd el minden.

A héten egyes jegyek számára új kapuk nyílnak meg, másoknak pedig sikerül pozitívan zárni egy-egy megoldatlan ügyet, ami nagy megkönnyebbülést jelent. Lássuk, mit tartogat a jegyek számára a hét!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A héten különös figyelmet szentelj a családodnak, mert most igazán szép pillanatokat élhettek meg együtt. Munkában nyugodt időszakot tapasztalhatsz, stabil bevétellel. A párkapcsolatodban több közös tervet is szövögethettek most. Szingliként az önsajnálat helyett inkább lásd meg az új lehetőségeket! Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A héten túlhajthatod magad a munkában. Jobb, ha megpihensz, és a szeretteiddel is töltesz időt, hiszen ez tölt fel a legjobban. Ha párkapcsolatban élsz, kellemes meglepetésben lehet részed. Egyedülállóként meglephet, hogy a szokásosnál is többen keresik a társaságod, ez jócskán növelheti az önbizalmadat! Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ezen a héten új élményekre leszel szomjas, és ezeket meg is élheted, ha hagyod magadnak. Most ne mondj nemet egy kis barátnős beszélgetős kiülésre! Munkában pletykák juthatnak el hozzád, de a te érdekedben jobb, ha nem adod tovább. Szingliként úgy érezheted, végre kinyílt a világ előtted. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Az elmúlt hetekben keményen dolgoztál egy projekten, legyen az hobbi vagy munka. Akármi is az, a héten végre learathatod a gyümölcsöket. Párodat is büszkeséggel tölthetik el az eredményeid, a bókjai neked is imponálók lehetnek. Ha egyedülálló vagy, ne siettess semmit, inkább magadra koncentrálj, és önmagadat kényeztesd most! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A nyár a te időszakod, nem csoda, hogy mindenhol ott szeretnél lenni. Most azonban jobb, ha a spórolást választod. Egy romantikus esti séta a szerelmeddel nem kerül pénzbe! Munkában új kihívások elé állítanak, de könnyedén megugrod. Szingliként rájöhetsz, mi az, amire igazán vágysz. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A héten kiemelten vigyázz az egészségedre, ne feledd, nyáron is meg lehet fázni! A karrieredben válaszút elé érkezhetsz, azonban egyik választással se jársz majd rosszul. Ha párkapcsolatban vita adódik, most éretten tudjátok kezelni. Szingliként valaki felkeltheti az érdeklődésedet a közeledben! Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A július végre elhozza neked a megérdemelt pihenést! Kipihenten a munkába visszatérve pedig egy új képességedet csillogtathatod meg. Ha párkapcsolatban élsz, a partnereddel való kapcsolatod érezhetően elmélyül, ami boldogsággal tölt el. Egyedülállóként most rengeteg különleges élményben lehet részed, új embereket is megismerhetsz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Most érdemes visszafogni az impulzusvásárlásokat, mert egy nagyobb kiadást tervezel a jövőben. Ha párkapcsolatban élsz, készülj fel az intim beszélgetésekre és érzelmi áttörésekre. Ha egyedülálló vagy, feléledhet a vágyad egy komolyabb kapcsolatra - szerencsére a legjobbkor! Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ezen a héten a szakmai életed kerül reflektorfénybe. Több pozitív változás is történhet ilyen téren. Szerelemben nyugodt pillanatokat élhetsz meg, és azt kívánod, ez bárcsak mindig így lenne. Ha gyermeked van, most nagyon büszke leszel rá. Egyedülállóként úgy érzed, megtaláltad a harmóniát, ám egy titokzatos idegen kicsit felkavarja az állóvizet. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A héten megéri kimozdulni a komfortzónádból, legyen szó munkáról vagy szerelemről. Az élet több olyan lehetőséget is dob majd, amiben jobb, ha nem a megszokott utat választod. Anyagiakban kedvező változás állhat be. Szingliként most különösen jó, ha nyitott szemmel jársz, és nem mondasz nemet az új ismeretségekre! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Júliusban különös figyelmet fordíts a mentális egészségedre és a kellő pihenésre. A nyaraláson most garantáltan minden jól sülhet el! Egy munkatársad kiemelt figyelmet szentel neked, ha párkapcsolatban élsz, jobb, ha nem küldesz neki félreérthető jeleket. Ha szingli vagy, mérlegeld, mennyire szeretnél belebonyolódni egy ilyen kalandba. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Nyáron nehezedre eshet koncentrálni, de próbálj minél fókuszáltabban dolgozni, és megérzed az eredményét az anyagiakban is! Ha párkapcsolatban élsz, ez a hét egy remek alkalom arra, hogy kifejezd a szereteted és a ragaszkodásod. Szingliként több vasat tarthatsz a tűzben - biztosan jól átgondoltad? Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük