Heti horoszkóp június 12-től 18-ig: a Rák mozgalmas, az Oroszlán szerencsés napok elé néz

A napokban sokan számíthatnak váratlan szerencsére.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyesek a pénzügyekben, mások a munkában, de lesznek olyanok is, akik a szerelemben lépnek előre.

Ami ez utóbbit illeti, szinglik és párok egyaránt örülhetnek. Cupido nem lesz rest jót tenni a héten: lássuk, mit jósol a heti horoszkóp!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden kellemes meglepetés érhet, ugyanis egy rég folyó projekt külső segítséggel előbbre lendül. Pároddal több időtök lesz kettesben, amit nagyon élveztek. Ha még egyedülálló vagy, egy korábbi plátói szerelmed bukkanhat fel. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Anyagi szempontból javulásra számíthatsz a napokban. Ezt annak köszönheted, hogy egy tervezett kiadás mégsem lesz szükséges. Ha párban vagy, hetetek romantikában és szerelmes vallomásokban gazdag lehet. Szingliként egy rivális zavarja a köreid, ezt azonban érdemes elengednedHoroszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó híreket kapsz egy számodra fontos ügyben. A dolognak egészségügyi vonatkozása lehet, így az öröm kétszeres lesz. Kedveseddel kis félreértés kerekedik, amit mindenképpen tisztázzatok le mielőbb. Ha még nincs párod, egy forró flört kerül kilátásba a napokban. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valakiben, akit régen nem kedveltél, kellemesen csalódsz. Az illető meglep a viselkedésével, így akár barátira is fordulhat a viszonyotok. Párkapcsolatodban új célok mozgatnak titeket, ami mindkettőtöknek izgalmas és inspiráló. Ha még szingli vagy, exedről hallasz pletykát. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Új ismerősre teszel szert. A szerencsés találkozás később a munkában válhat majd előnyödre. Párkapcsolatodban egy következő szint meglépése merül fel. Ez szívmelengető dolog mindkettőtök számára. Ha még nincs párod, egy online társkereső oldal tartogathat meglepetést. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A héten több időt tölthetsz kikapcsolódással, mert szerencsés módon kevesebb munkahelyi megterhelés vár. Ez feltölt téged. Pároddal egy kellemes utazás ötlete merül fel. Ha még nincs párod, egy barátnős út jön szóba, mely ismerkedési lehetőséget hozhat. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A napokban fáradékonyabbnak érezheted magad, és ez nem csak a fokozódó meleg miatt van. Fordíts magadra, a pihenésre több figyelmet, mint eddig! Szerelmeddel kis féltékenység borzolja a kedélyeket. A harmadik illető egyikőtök exe. Szingli vagy? Korábbi szakításod kapcsán jutsz fontos következtetésre. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Véletlenül összefutsz egy régi ismerőssel. Noha ez először kínos lehet, egy pillanatban mégis minden feloldódik, így végtére is a találkozás szerencsés lesz. Kedveseddel egy anyagi természetű kérdést kell tisztáznotok. Ezt kompromisszummal sikerülhet. Szingli vagy? Egy randiapp hozhat most sikert. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új feladattal bíznak meg a munkahelyeden, ami nagy kihívásnak tűnhet, de egykettőre kiderül, hogy remekül boldogulsz vele. Ez önbizalmat ad. Pároddal egy régi ügyet sikerül tisztáznotok, így tiszta lappal mentek tovább. Szingliként meglepődsz, ki kezd udvarolni neked. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Megfordulhat a fejedben a változás iránti vágyakozás. Lehet, hogy költözés, esetleg munkahelyváltozás vágya van a háttérben. Pároddal egy közös baráti, családi program színesíti a hetet. Ha még szingli vagy, egyszerre két pasin akad meg a szemed. Vajon ki lesz a befutó? Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ismerősöd a segítséged kéri egy kényes, konfliktusos ügyben, de nem szívesen folynál bele. Érdemes vele mielőbb tisztázni, ha inkább kimaradnál belőle. Kedveseddel a hét a humor jegyében telik. Most még többet nevettek, mint szoktatok. Ha nincs párod, most a mosolyoddal hódíthatsz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Jó híreket tartogat a hét. Most úgy tűnik, több függőben lévő ügyed kedvező irányt vesz, és előreléphet az életed. Pároddal egy közös kirándulás hoz izgalmas és maradandó élményeket. Ha még nincs párod, egy barátnőd a te jelölted szemelheti ki magának. Tisztázzátok! Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Kép: Getty Images Hungary) 

Ezt is szeretjük