Heti horoszkóp július 10-től 16-ig: a Halakra szerelem, az Ikrekre utazás várhat

Lássuk, mit tartogat a heti horoszkóp!

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A horoszkóp július közepén csupa pozitív eseményt tartogat: több jegy számíthat szerencsés fordulatokra az anyagiak terén, ami különösen jól jön ebben az időszakban.

Szerelem terén sem érkezhet panasz, magánéletben ugyanis több jegy számíthat előrelépésre. Nézzük, mit tartogat a különböző csillagjegyeknek az év 28. hete!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ez a hét mérföldkő lehet a magánéletedben. Kedvesed válaszút elé állíthat. Nyugodtan hallgass a szívedre! A héten új hobbiba kezdhetsz bele, amire ha elég energiát fordítasz, akár még pénzforrás is lehet. Kreatív energiáid buzognak majd a héten, jobban teszed, ha kamatoztatod! Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jobb, ha elkezded időben rendszerezni a teendőidet, mert kezdenek feltornyosulni. Párkapcsolatban közös célt tűzhettek ki magatok elé, ami még jobban összekovácsol majd. Szingliként végre megfogalmazhatod, kit is akarsz igazán. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ezen a héten váratlan utazás jöhet közbe munka- vagy családi ügyben. Hozd ki ebből is a maximumot, és használd ki ezt a pár napot. Párkapcsolatban idegesíthet a másik egy rossz szokása - ne feledd, senki sem tökéletes! Ha szingli vagy, itt az ideje, hogy kicsit nyitottabb legyél. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A munkában végre lecsendesülnek a dolgok, így stresszmentesebb hét elé nézhetsz. Ezt a magánéleted is megköszöni majd! Ha van gyermeked, most intim pillanatokat élhettek meg együtt. Az egyedülálló Rákoknak több lehetősége is lesz az ismerkedésre, kérdés, hogy valóban akarnak-e. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A héten jobb, ha időben kezdesz el készülődni, nehogy a nagy sietésben elhagyj valamit. Munkában a főnököd pluszmunkát adhat, de te tekints rá kihívásként! Párkapcsolatban formálj nyíltan véleményt, de figyelj rá, hogy ne legyél sértő. Partnered meghálálja majd! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A héten rengeteg energiád lesz, így a régóta halogatott dolgoknak is a végére érhetsz. Munkahelyeden új szövetségesre tehetsz szert. Szerelemben nem várt bókokat kaphatsz partneredtől vagy kiszemeltedtől, ami elönt majd önbizalommal! Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Izgalmas napok következnek. Szakmai életedben felgyorsulhatnak az események. Pároddal egyre többet gondolkodtok a családalapításon, ha pedig szingli vagy, egy új ember léphet az életedbe - azonban jobb, ha előbb tisztázod a szándékait! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten elismerésekben lehet részed! Ez jöhet a főnöködtől vagy akár a férjedtől is. Párkapcsolatban, házasságban végre sikerül egy kicsit kettesben lenni, így feltöltődnek a tartalékaitok. Egy családtagodnak szüksége lehet rád, jobb, ha nem utasítod vissza. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Július közepén nem lesz gondod az anyagiakra, ugyanis nem várt helyről jöhet a pénz. Most ne spórolj, megérdemled az extra kényeztetést! Szerelemben jobb, ha most racionális vagy, és nem veszel a szívedre semmit. Ha szingli vagy, az „énidő” most mindennél fontosabb lesz. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A héten különösen fontos lesz, hogy hallgass mások véleményére, hiszen ez majd sokat segíthet később! Munkahelyeden előrelépési lehetőség adódhat, bízz magadban, és lépj ki a komfortzónádból. Szerelemben megható ajándékot kaphatsz, ha pedig szingli vagy, egy barátod közeledhet hozzád „úgy”. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A héten egy régi ismerős, barát vagy szerelem újra felbukkanhat, jobb, ha kideríted, mit szeretne. A munkahelyeden pozitív változások érkeznek fentről. Párkapcsolatban a partnerednek különösen sok igénye van a törődésre, úgyhogy most lesz lehetőséged megélni a gondoskodást. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Meglepő fordulatot tartogat számodra a hét. Egy kollegádról kiderül, hogy mégsem tart ellenségnek, sőt, barátként tekint rád. Érdemes lenne tisztázni a félreértéseket. A héten összegyűlhet a család, és szép emlékeket szerezhettek. Párkapcsolatban az anyagiak jönnek szóba, a szinglik pedig új szerelmet találhatnak! Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük