Heti horoszkóp július 17-től 23-ig: a Skorpió elismerést zsebel be, a Bika újra szerelmes lesz

Szerencsés napok elé néznek a csillagjegyek!

Heti horoszkóp 2023. 29. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Július második felében a tenyerén hordozzák a csillagjegyeket az égiek. A szabadidő most igazán tartalmasan telik, és szakmai fejlődéseket is tartogat ez a hét. 

Szerelmi életben szintén pezsgés várható, szinte minden csillagjegyet kellemes csalódás éri. Lássuk, milyen kedvező fejleményeket tartogat a hét!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A héten bármibe kezdesz, jó lóra teszel. Ezért tehát érdemes a megérzéseidre hagyatkozni. Ha befektetést tervezel, most az is jól alakulhat. Szerelmi életedben több szereplő is jelen van, ideje azonban dönteni, melyikkel lépnél következő szintre. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Házasságban, régi együttélésben újra fellobbanhat a láng. Munkahelyeden két ember munkáját végzed, de ne aggódj, meghálálják majd. Ha egyedülálló vagy, a barátnőkkel remek csajos programok elé nézhettek! Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Buzog benned a szabadságvágy ezen a héten. Ha gyermeked van, szabadulj ki egy estére a mókuskerékből, ha pedig párod, csináljatok valamit külön. Hidd el, a kapcsolatotokra is jó hatással lesz! Anyagiak terén nem lesz okod panaszra, mivel okosan sikerült költened az előző hetekben. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Hullámvölgyeket élhetsz meg a héten. Ez lehet egy szerelmi vagy munkahelyi összezörrenés. Szerencsére könnyen túllendülsz rajta, és fontos lépéseket tehetsz az önismeret felé. Ha egyedülálló vagy, elgondolkodsz a netes társkeresés lehetőségén. Anyagiakkal kapcsolatban most jobb, ha a racionalitás talaján állsz. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ezen a héten tanulj meg nemet mondani. Lehet, hogy félsz csalódást okozni másoknak, de be kell látnod, hogy neked is csak 24 órából áll a nap. Párkapcsolatodban egy régóta tervezett utazás deríthet jókedvre titeket. Az egyedülállók most nem félnek flörtölni - vigyázz, hogy ne minden esetben kezdj el érzelmeket táplálni, mert te is sérülhetsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Baráti körödben vita alakulhat ki. Jobb, ha nem játszod a békebíró szerepét, engedd, hogy elintézzék maguk között. Párkapcsolatokban fontos döntéseket hozhattok meg, ami felszabadítóan hat majd mindkettőtökre. Munkában végre jó hírek érkezhetnek. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha szülő vagy, gyermeked új vágyakkal fordulhat hozzád. Legyél nyitott, és ne rázd le az ötletet rögtön. Munkahelyeden a főnököd bizalmába fogad, ez pedig hosszú távon remek lehetőségeket jelent. Szingliként fontolgatod a kisállat-örökbefogadás gondolatát. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ezen a héten úgy érezheted, hogy tiéd a világ! Végre visszajön az önbizalmad, és ezt mindenki észreveszi majd. Munkában megdicsérhetik a talpraesettséged, és a férfiak figyelmét is felkelted majd. Utóbbi különösen jól jön, ha szingli vagy, ha azonban párkapcsolatban élsz, fújj visszavonulót. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Megeshet, hogy egy online rendelt ajándék nem olyan lesz, mint amire számítottál. Ha nem tetszik, intézkedj, ne törődj bele a dologba. Családod egy idősebb tagja szívességet kér. Ne feledd, ő hányszor segített neked régebben. Szerelemben meglepő fordulatok jönnek: olyan ember iránt kezdesz el érzelmeket táplálni, akiről nem is hitted volna. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Új fejezet felé haladsz az életedben, mostmár jobb, ha nem hátrálsz meg, akármilyen ijesztőnek is tűnik a változás. A szakmai életedben most turbó üzemmódra kell kapcsolnod, mert besűrűsödtek a dolgok. Ha szingli vagy, egy olyan embert ismerhetsz meg, aki felnéz majd rád. Ez imponáló lehet, de valóban tudnál vele hosszú távra tervezni? Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Spontán kiruccanást tervezel a hétvégére, ez pedig minden figyelmedet leköti. Öt napot még muszáj lesz ledolgozni, ezért jobb, ha fókuszálsz. Párkapcsolatokban felütheti fejét a zöld szemű szörny, ha párod féltékeny, beszélj vele gyengédséggel, ha pedig te, akkor kérdezd meg magadtól, mitől is félsz igazán. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Egy apró félreértést a szívedre vehetsz, pedig elhiheted, nem volt mögötte rossz szándék. Karrieredben új lehetőség nyílhat, de fontold meg, hogy valóban váltani akarsz-e. Szerelemben valaki úgy kezelhet, mint egy királynőt - ez természetesen imponál majd neked. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük