Heti horoszkóp június 26-tól július 2-ig: a Skorpió új fejezetet kezd, a Szűz sikert arat

A héten több csillagjegy is pozitív változásoknak örülhet.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek


Végérvényesen elérkezett a nyár, beköszöntött a napsütötte kánikula hazánk térségében. Ezzel párhuzamban a jövő heti horoszkópot illetően is zömében pozitív fejleményekre lehet számítani.

Egyesek a karrierjükben léphetnek előre, másoknak a szerelmi életük lobban lángra. Lássuk, mit jósol az egyes jegyeknek a horoszkóp! 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Fontos hét következik a karriered szempontjából. Nagy lehetőség előtt állsz, a felmerülő akadályt pedig sikerrel veszed majd. A párkapcsolatodban váratlan esemény történhet, de ha őszinték vagytok egymással, minden pozitívan alakul. Ha szingli vagy, egy régi ismertség hoz elő benned érzelmeket. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új fejezet kezdődik az életedben. Nagyszabású terveket szövögetsz, ha kitartó leszel, meglesz a gyümölcse. Kulcsfontosságú, hogy okosan bánj a pénzzel. A párkapcsolatodban félreértésbe keveredhettek, ám ha higgadtak maradtok, könnyedén túllendültök rajta. Ha egyedülálló vagy, fontos, hogy légy türelmes. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy számodra központi dolgot illetően jó hírt kapsz. Fontos, hogy maradj két lábbal a földön, és mérlegeld a lehetőségeid. Szerelmeddel nagy ötletetek támad, amit kellő kitartással sikeresen meg is valósíthattok. Ha szingli vagy, nem várt lehetőség adódhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, ami komoly energiabefektetést igényel, mérlegeld, megéri-e számodra. Dolgos hét áll előtted, ami meghozza majd a gyümölcsét. A pároddal közös nyaralást tervezgettek, ami jól sülhet el, ha egy kicsit el tudsz lazulni. Ha egyedülálló vagy, fókuszálj a barátaidra. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Zseniális ötleted támad a munkahelyeden, mellyel kapcsolatban bizonytalan vagy, azonban mindenképp fontos, hogy beszámolj róla a felettesednek. Fontos, hogy állj le egy kicsit a nagy pörgésben, szánj magadra is időt. Őszinte beszélgetés vár rád a pároddal, ha még szingli vagy, nem várt flörtben lesz részed. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Itt az ideje, hogy átalakítsd a környezeted, és tiszta lappal vágj bele életed új szakaszába. Ha kitartó vagy, pozitív időszak vár rád, és nagy sikereket fogsz aratni. A párkapcsolatod miatt nem kell aggódnod, a szerelmed hűséges hozzád. Ha egyedülálló vagy, fontos randi előtt állsz, ami a vártnál jobban alakul. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Kellemesen csalódsz egy személyben, akitől sokkal kevesebbre számítottál. A hét a humor jegyében telik, barátaiddal remekül érzed magad. A párkapcsolatodban fontos, hogy ne vigyétek túlzásba a dolgokat. Ha egyedülálló vagy, érdemes nyitott szemmel járnod, valamelyik barátod többet érezhet irántad. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Teljesen új fejezetet nyitsz az életedben. Sokat dolgoztál azért, hogy eljuss idáig, most csupán élvezned kell az adódó lehetőségeket. Szerelmed mindenben támogat téged a változások során, fontos, hogy viszonozd kedvességét. Ha szingli vagy, meglepődsz, kinek akad meg a szeme rajtad. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy korábbi nagy döntésedről most végre kiderül, hogy helyes volt-e, vagy sem. Bármi is lesz, ne hibáztasd magad, inkább próbálj tanulni belőle. A karriered pozitív irányt vehet a héten. A szerelmeddel nézeteltérésbe keveredtek, de végül egy jót nevettek majd az egészen. Ha szingli vagy, rád mosolyoghat a szerencse az egyik társkereső applikáción. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Teljesen új, szokatlan helyzetben találod magad, fontos, hogy megőrizd a hidegvéred. Új tapasztalataid jó szolgálatot tesznek majd a jövőben. A kemény munka során magadra is szánj időt. Pároddal nyaralást terveztek, ami életre szóló élményben gazdagít titeket. Ha egyedülálló vagy, fókuszálj a barátaidra a héten. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A heted a vártnál zsúfoltabban alakul, de kellő humorral könnyedén túlleszel rajta. Meghatározó élményben lesz részed, ami a nyár egyik legjobb pillanatát eredményezi. Pároddal felhőtlen a kapcsolatotok, ha pedig egyedülálló vagy, remekül érzed majd magad a bőrödben, és egy nem várt flörtre is számíthatsz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Végre elérkezett számodra a megérdemelt pihenés, melyre hosszú hónapok kemény munkájával szolgáltál rá. Próbálj meg pár napig nem gondolni a munkahelyedre, és relaxálj. Párodban megrendülhet a bizalmad, azonban gyorsan tisztázzátok a félreértést. Szingliként fontos randevú előtt állsz, ám az a legfontosabb, hogy önmagad add. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük