8 fotó állatokról, akik egy percig sem bírják ki a gazdi nélkül: mindig a szeretetre vágynak
Ezeken a képeken jól látszik, milyen szoros lehet a kapocs az emberek és állatok között.

állat-gazdi-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor valaki egy kisállat befogadása mellett dönt, sok dolgot kell figyelembe venni, ám arról ilyenkor csak ritkán esik szó, hogy a magány fogalma szinte megszűnik létezni. Ez persze egy csodálatos dolog, hogy soha nem érezhetjük magunkat mellettük egyedül, ám azt, hogy mindig mindenhol ott vannak, valóban szó szerint kell érteni.

Már több kutatás is született arról, hogy a kutyák vagy éppen a macskák számára miért van szükség folyamatosan a gazdi jelenlétére, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy az ösztöneikben van a ragaszkodás. Tehát ha a kutyád vagy macskád mindenhová követ, nem azért teszi, hogy ezzel bosszantson.

Aranyos képeken a szeretetre és figyelemre vágyó állatok

Még ha egész nap rengeteg törődést és szeretetet kapnak is, az állatok soha nem tudnak ezzel betelni, és folyamatosan azt szeretnék, ha gazdijuk mellettük lenne. Amíg egy embernek van munkája, kapcsolatai, hobbijai, addig egy állatnak csak a gazdija és családja létezik, így minden alkalmat megragadnak arra, hogy az együtt töltött pillanatok csodálatosak legyenek.

Fogászati szűrővizsgálati hetek május 10-21. között a Suttogóban!

A kutyák és macskák fogászati, szájüregi megbetegedései a leggyakoribb egészségügyi problémák közé tartoznak.

Kerüld el a komolyabb megbetegedést, hozd be egy fogászati szűrésre kedvencedet a gödöllői Suttogó Állatorvosi Rendelőbe! Ha bármilyen további kezelésre van szükség a szűrés alapján, akkor a fogkő leszedéstől a foghúzásig, vagy akár szövetszaporulat eltávolításig 20% kedvezményt kapsz az összes, a szűréshez kapcsolódó kezelés árából!

 

*A kedvezmény a szolgáltatási árakra vonatkozik, az esetlegesen szükséges gyógyszerekre, egyéb vásárolt termékekre nem érvényes.

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük