A hajléktalan nő énekelni kezdett a metróállomáson - Tátva maradt az emberek szája
Sok nehézségen kellett átmennie a hajléktalan nőnek addig a pontig, míg egy róla készült videó az interneten heteken belül megváltoztatta az életét.

emily
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emily Zamourka három évvel ezelőtt vált hajléktalanná egy könyörtelen rablás következtében, azóta rengeteg megpróbáltatáson kellett keresztülmennie. 

Az orosz származású Emily éppen egy Los Angeles-i metróállomáson énekelt, amikor az arra járőröző rendőr levideózta. Később a felvételt feltöltötte az internetre, és futótűzként terjedt a hajléktalan nő gyönyörű éneke. 

Koldusból lett királykisasszony

Emily saját állítása szerint a hangját soha nem képezte iskolákban, született tehetségnek tartja magát. Mindig is szeretett énekelni, régebben hegedűn is játszott. Sőt, hajdanán hegedüléssel tudott pénzt keresni, ám amikor egyszer egy ismeretlen tettes kirabolta őt, ellopta tőle a kenyérkereső hangszert. Ezután a problémák hamar eszkalálódtak, nem tudta kifizetni a számláit, majd végül kilakoltatták. 

- Rossz dolgokat tettek velem az emberek, pedig én soha senkit nem bántottam - nyilatkozta Emily az egyik helyi csatornának. - Bántott, ahogy rám néznek az utcán. Én mindig szerettem volna megérinteni az emberek lelkét, ez volt a célom. Csak hangom van hozzá.

A felvételt több mint egymillióan látták. A kommentelők közül sokan írták, hogy felismerik a nőt az utcáról, aki egyébként egy nagyon kedves, szerethető ember.

- Általában egy kartonlapon aludtam a parkban, vagy ahol tudtam. Persze voltak, akik megszántak, de soha nem akartam senkinek sem a terhére lenni - nyilatkozta Emily.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Subway Soprano vagy magyarul Földalatti Szoprán hamar túlléptt az internetes hírnéven, fellépésre is hívták. Emellett egy alapítványban összegyűjtöttek neki 100 ezer dollárt, tehát több mint 30 millió forintot, ami segít neki testileg és lelkileg is talpra állni. Ha ez nem lenne elég, a tündérmese folytatódik, ugyanis Joel Diamond Grammy-jelölt producer szeretné a szárnyai alá venni a tehetséges szopránt.

Ennek fényében még az is elképzelhető, hogy ténylegesen valamelyik operában lehet majd viszontlátni az utcai énekest, amivel teljesülne legnagyobb álma. Tisztában van azzal, hogy odáig még nagyon hosszú, gyakorlással teli út vezet, de készen áll mindent megtenni az ügy érdekében.

Saját családja tette utcára a férfit: egy 18 éves lány változtatta meg az életét

Anatoly hosszú ideig úgy élte hétköznapjait, mint bárki más. Édesanyjával és feleségével lakott egy kis lakásban, lelkiismeretesen dolgozott, ám sajnos tragédiák sorával kellett szembesülnie.

(Képek forrása: ABC7 / Youtube , LAPDHQ / Twitter)

Ezt is szeretjük