Saját családja tette utcára a férfit: egy 18 éves lány változtatta meg az életét
Már teljesen reménytelenné vált a hajléktalan férfi élete, amikor a lány rátalált. Sosem gondolta, hogy ilyen fordulatot vesz majd a sorsa.

hajlektalan ferfi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos sosem tudni, hogy milyen váratlan fordulatot hoz a sors: van, hogy pozitív változások jönnek, de van, hogy egymás után sorra történnek a negatív dolgok. A hajléktalanná vált férfinak sokáig utóbbit kellett megtapasztalnia, ám egy 18 éves lány újra reményt adott neki, és megváltoztatta az életét.

Anatoly hosszú ideig úgy élte hétköznapjait, mint bárki más. Édesanyjával és feleségével lakott egy kis lakásban, lelkiismeretesen dolgozott, ám sajnos tragédiák sorával kellett szembesülnie.

Fiatal lány segített a hajléktalan férfin

2004-ben elhunyt az anyukája, és nem sokkal később a felesége is. A történtek után beköltözött mellé unokaöccse, és egy ideig így éltek együtt. Hamarosan azonban kirakta nagybátyját a lakásból bármiféle segítség vagy támogatás nélkül. Az indok az volt, hogy a fiatal férfi találkozott egy lánnyal, és családot akarnak alapítani, így családtagjának már nincs többé hely az otthonukban. Az Anatolyt sújtó szörnyűségek sora pedig még itt sem ért véget, ám egy fiatal lány segítő kezet nyújtott neki.

Ezt is szeretjük