Tarol a Facebookon Győrfi Pál legújabb videója: ezúttal nem szakemberként beszélt
Egy nap alatt 125 ezren nézték meg a szóvivő ötletes kisfilmjét.

gyorfi-pal
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivőjeként közönségkedvenccé vált az évek során, és a magyarok nagy része megbízható, hiteles szakemberként tekint rá. Arcát az elmúlt hetekben minden eddiginél többször láthattuk, hiszen ő prezentálja a koronavírussal kapcsolatos hivatalos felhívásokat.

Az idős állampolgárokhoz intézett szavait a televízióban naponta közvetítik, és a bejátszás a YouTube-on is szembejön a legtöbb videó előtt vagy közben. A rendszeresen megjelenő hirdetésekre azért van szükség, hogy a fontos információk biztosan mindenkihez eljussanak. Ám ez azzal is jár, hogy az átlag netező rengeteg alkalommal belefut a videókba, melynek eredményeként már mémek is készültek róla. Győrfi Pálnak szerencsére van humora, ezt már a fiával közösen készített videóban is bizonyította, most pedig újabb mókás felvételt tett közzé a Facebook-oldalán.

Győrfi Pál a gyerekekhez szól

A szóvivő az időseknek címzett videó mintájára elkészítette a gyerekeknek szóló változatot is, amelyben arra hívja fel a "legfiatalabb honfitársaink" figyelmét, hogy hogyan érdemes viselkedni az otthon töltött idő alatt. Aranyos ötlet, hogy itt nem szakemberként, hanem édesapaként jelenik meg, titulusánál ezt tüntették fel: "Lilla, Aliz, Ádám és Dani apukája".

A komoly, kék hátteret ezúttal játékosabb környezetre cserélték, és a szóhasználat is megváltozott. Kedvenc momentumunk, amikor a szóvivő így zárja a mondandóját: "Köszönjük, hogy ilyen ügyesek vagytok!" Győrfi Pál vasárnap délután osztotta meg a videót a Facebook-oldalán, egy nappal később pedig már 125 ezer megtekintésnél és több mint kétezer megosztásnál tartott. 

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Győrfi Pál felesége igéző barna szépség

Győrfi Pál Instagram-oldalán szokott néha fotókat megosztani gyönyörű feleségéről. A házaspár 14 év után is fülig szerelmes egymásba. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép a szóvivő élete szerelme.

Ezt is szeretjük