Furcsa hóbortja van a csintalan kutyának: ennél viccesebbet ma biztos nem látsz
Elsőre kissé veszélyesnek tűnhet a kutyus furcsa hobbija, de látszik, mennyire élvezi.

golden retriever cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A golden retriever világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő kutyafajta. Sokan azt hinnék, hogy ez éles eszüknek vagy engedelmes természetüknek köszönhető, pedig valójában a szeleburdi jellemük az, ami miatt be tud párásodni az ember szeme a kedves ebek társaságában - vagy a meghatottságtól, vagy a nevetéstől.

Ezeknek a kutyáknak különleges képességük van arra, hogy bárki hangulatát feldobják még a legnagyobb szomorúság közepette is. Így nem meglepő, hogy az interneten sorra érkeznek a viccesebbnél viccesebb, golden retrieveres felvételek, ahol mindenféle őrültségeket követnek el a pajkos ebek. Köztük van Leny is, akit nem a kedvenc, szétrágott, de indokolatlanul édes plüssállata vagy a madárkergetési szokásai tettek népszerűvé.

Leny - aki szigorúan egy n-nel írja a nevét - kedvenc elfoglaltsága ugyanis a csúszkálás, amit nagyüzemben tol. Ezt a hobbiját télen-nyáron űzi, nem számít mennyire lesz csatakos a bundája. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Look out beloooowwww!! #goldenretriever #everydayslides #slidingdog #dogsofinstagram #dogsofspokane

Leny With One N (@leny_the_retriever) által megosztott bejegyzés,

A négylábú különös hóbortjával nincs semmi baj, mert mindig biztonságosan teszi, amit tesz. Úgy látszik, az emberek előszeretettel nézik a kutyus vidám pillanatait, ahogy leszánkázik a dombról: Lenynek már több mint 14 ezer követője van Instagramon. Bárcsak mi is tudnánk néha ilyen felhőtlenül szórakozni!

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mit tehetek, hogy megvédjem kedvencemet?

 

Ebben segítünk most országos programunkkal! Kattints, majd jelentkezz be a kiválasztott rendelőbe, ahol a program ideje alatt kedvezménnyel elvégzik a szűrést, kölyökkutya esetében pedig ellátnak hasznos tanácsokkal és akár egy ingyenes Kölyökkutya csomaggal is! A programban részt vevő rendelők egyedi kedvezményeiről érdeklődj a megadott elérhetőségeken.

Promóció

Ijedt kölyköt találtak az udvarban, jött a meglepetés

Egy szép augusztusi napon egy ausztrál kisváros lakói arra lettek figyelmesek, hogy a hátsó udvarból ismeretlen eredetű zajok jönnek. Megnézték hát, mi lehet a hang forrása, és egy gazdátlan, apró kutyakölyköt fedeztek fel - vagy legalábbis azt hitték...

Ezt is szeretjük