Tényleg nem érti meg egymást ma egy 20 és egy 45 éves? Bereczki Enikő generációkutató elmondja

A cégek egy része kerüli a fiatal munkavállalókat, pedig a multigenerációs környezetnek számos pozitív hozadéka van. A Dilemma podcastban a generációk közötti különbségekről és az ebből fakadó problémákról beszélgettünk.

Dilemma podcast - Generációs különbségek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Femina.hu Dilemma című podcastjében tíz részen keresztül népszerű, mégis megosztó témákat boncolgatunk Pintér Ada műsorvezetővel, az adott téma szakértőjével és egy Femina-munkatárssal. Podcastunk legújabb epizódjában a generációs különbségek kerültek terítékre.

Miért nehéz a generációk közötti kommunikáció? Milyen nevelési attitűddel rendelkeznek a különböző korosztályok? Hogyan küzdenek meg a munkaadók a különbségekből fakadó problémákkal, és milyen pozitívumai vannak a multigenerációs közegnek a munkahelyen? Hogyan csökkenhet a generációk közötti szakadék? 

Dilemma podcast - Generációs különbségek

A Dilemma második adásában a fenti kérdésekre Bereczki Enikő generációkutató és tréner, A rejtélyes Z generáció: Együttműködés a mai tizen- és huszonévesekkel című könyv szerzője, valamint Bassa Mirtill, a Femina újságírója és Pintér Ada műsorvezető kereste a választ. 

 

(Borítókép: Femina.hu)

Ezt is szeretjük