Az interneten mutatja meg a halász, mik akadtak a hálójába: nagyon furcsa teremtményeket talált

A képek jól bizonyítják, hogy az óceán még mindig rengeteg titkot rejt.

tengeri-élőlények-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Földünk csaknem 71%-át óceánok borítják, és bár a tudósok folyamatosan azon dolgoznak, hogy jobban megismerjük ezeket, így is a víz közel 90%-a még felfedezetlen. 

A jelenség talán sokakban egyfajta szorongást is kiválthat, amire már egy kifejezés is létezik. A talasszofóbia a mély vizektől való félelem, rettegés attól, hogy bármi megbújhat a mélyben, de sokan már attól is irtóznak, ha nem ér le a lábuk. 

Furcsa állatok az óceán mélyéről

Az orosz mélytengeri halász és fotós, Roman Fedorcov valószínűleg nem fél attól, hogy mit rejt az óceán mélye, sokkal inkább kíváncsisággal figyeli azokat a különleges állatokat, amelyek néha a hálójába akadnak. Sok teremtmény valóban eléggé furcsa és ijesztő, azonban a halásznak még soha nem esett baja, amikor megtalálta őket.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: rfedortsov_official_account / Instagram)

Ezt is szeretjük