Felkavaró, de gyönyörű fotók az emberi lélek legmélyéről - Így néznek ki az érzelmek
Nagyon megérintő és elgondolkoztató fotókat mutatott be egy olasz művész.

foto-erzelmek-borito
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés olyan megfoghatatlan dolog van a világon, mint az érzelmek. Mind tudjuk, hogy léteznek, mégis mindenki számára mást jelentenek, ezért a meghatározásuk sem egyszerű feladat. Még ha tudományosan nehéz is körülírni őket, a művészet segítségével talán könnyebb megérteni, miről is szólnak.

Már egészen az ókortól kezdve próbálták különböző alkotások formájában ábrázolni az emberi lélek mélyét, ez pedig a hosszú évszázadok alatt sem változott. A düh, a magány, a bánat vagy az öröm megnyilvánulása mai módszerekkel is felkavaróan ábrázolható.

Gyönyörű fotókon az emberi érzelmek

Az olasz fotós, Fabio Interra kortárs művészeti eszközként használja munkáit, amik felett nem lehet csak úgy elsiklani. Bár gyakran játszik a fényekkel és beállításokkal, képei mégis a lehető legjobban átadják, ami az emberi lélek mélyén lakozik. Korábban a festőművészet felé is kacsintgatott, több művészeti kurzuson is részt vett, hogy technikáján fejlesszen. Később mégis modernebb kifejezési eszközt keresett, és a milánói fotósiskola elvégzése után a kamera mögött tudott kiteljesedni. Képeken mutatjuk a legfelkavaróbb alkotásait, amiket az érzelmek inspiráltak.

(Képek forrása: fabio_interra / Instagram)

Ezt is szeretjük