Nagy februári horoszkóp! Párra lelsz a szerelem hónapjában?
Olvasd el havi horoszkópunkat, és tudd meg, neked mit ígérnek a csillagok februárban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Februárt gyakran emlegetik a szerelem hónapjaként, hiszen ekkor van Valentin-nap, a szerelmesek napja.

Ha kíváncsi vagy, számodra hogy alakul az év második hónapja párkapcsolat ügyben és más téren is, olvasd el a horoszkópot!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha nincs párod, vagy gyengélkedik a kapcsolatod, olyasvalaki kápráztathat el akár egyetlen mozdulatával, akivel más körülmények között szóba sem állnál. Sajnos a rózsaszín szemüvegen át nem látod az igazi arcát, ezért ha nem vagy óvatos, megütheted a bokádat. Érdemes az egészségedre is koncentrálni, mert nagy zavarodban könnyen elsiklasz egy kisebb vészjelzés felett, ami később kellemetlen következményekkel járhat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Egy régi ismerőst sodor utadba az élet februárban, aki felforgatja a mindennapjaidat. Korábban talán gyengéd szálak fűztek hozzá, és most előjönnek a régi érzelmek, még ha nem is olyan erősen, mint azelőtt. Váratlanul pénzhez juthatsz, ám most okosnak kell lenned, és nem szabad azonnal elköltened: inkább spórolj, mert később nagyobb szükséged lesz rá!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az egyedülálló Ikrek számára szerencsés lesz ez a hónap a szerelem terén, különösen a hétvégéken ismerkedhetnek sikerrel. Ha van párod, mostanában sokat gondolsz a szakításra, de nem szabad elhamarkodottan döntened, mert szinte azonnal megbánnád, és nem biztos, hogy lesz visszaút. Ne szórd a pénzt, főleg olyan dolgokra ne költs, amik veszélyeztetik az egészségedet!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Talán eddig nem is foglalkoztál a Valentin-nappal, de idén olyan kellemes és emlékezetes meglepetés érhet, ami talán tartósan megváltoztatja az ünnephez való hozzáállásodat. Az elmúlt hónapok spórolása most végre megtérül, mert sikerül elérned a kitűzött célt, és ez jó érzéssel tölt el. Februárban különösen vigyázz az egészségedre, és válogasd meg, hogy mit eszel!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha friss a kapcsolatod, vagy még csak kialakulóban van valami, most nem várt irányt vehet a dolog, és rájöhetsz, hogy mégsem ez az ember az, akivel együtt akarsz lenni. Könnyebb még most, az elején lezárni a dolgot, és a csillagok is a te oldaladon állnak ebben. Ideje lassítanod egy kicsit a munka vagy a tanulás terén, mert hamarosan az egészséged bánja, ha továbbra is túlhajtod magad!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Nincs túl sok mozgás az életedben a szerelem terén, de most nem is bánod: úgy érzed, hogy jól megvagy a jelenlegi helyzetben, és nem vágysz különösebb változásra. Annál izgalmasabb dolgok várnak rád a tanulásban vagy a munkában: februárban rád mosolyog a szerencse, és olyan lehetőséget kapsz, amire régóta vártál.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy kicsit túlbecsülöd a Valentin-nap jelentőségét, ami kellemetlenséget szül a kapcsolatodban, ha pedig egyedül vagy, saját magadnak okozol nehézséget feleslegesen. Koncentrálj inkább a valóban fontos dolgokra, például az egészségedre: ha mostanában többször is fej- vagy hátfájást tapasztalsz, fordulj orvoshoz, mert valami megbújhat a háttérben!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szokatlanul érzelgős hangulatban talál a február, ami egészen a hónap végéig kitart nálad. Nehezen engedsz el valakit, aki menni akar, viszont nem veszed észre, hogy másvalaki bebocsátást kér az életedbe. A barátaid látják rajtad, hogy valami nincs rendben: ne lökd el őket magadtól, és igyekezz megnyílni nekik, hiszen csak segíteni szeretnének!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Mindig nehezen viseled a Valentin-napot egyedülállóként, és ez idén sincs másként. Csak azért ne ugorj bele egy kapcsolatba, hogy legyen valakid februárban, mert garantáltan rosszul sül el a dolog. Ha viszont van párkapcsolatod, várakozáson felül alakul a február. Figyelj a táplálkozásodra, nem ártana most egy méregtelenítő kúra!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Annyira el vagy foglalva a tanulással vagy a munkával, hogy nem veszed észre, valaki egy ideje kiszemelt magának. Járj nyitott szemmel, mert valószínűleg neked is tetszik az illető! Ha régóta tervezed, hogy spórolni kezdesz, most, februárban ideálisak lesznek a körülmények, hogy bele is vágj. Légy egy kicsit bátrabb, merészebb a szokásosnál, mert ha most elengeded magad, abból csak előnyöd származik a későbbiekben.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Használj ki minden alkalmat, amikor emberek közé mehetsz, mert ez most nagyon rád fér. Ne hanyagold el emiatt a párodat, nyugodtan vidd magaddal őt is! Ha egyedül vagy, a sok eljárás során találkozhatsz valakivel, akivel kölcsönös a vonzalom. A családodban kisebb vita alakulhat ki, de neked kell engedned, különben hosszan tartó haragoskodás lehet a vége.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha nemrég ért véget egy kapcsolatod, még egy ideig nyalogasd a sebeid, és ne keress újat, mert nem vagy túl az előzőn. Ha van párod, mostanában nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd, de ha ezt az időszakot kibírjátok, megerősödik a kapcsolatotok. Mostanában határozatlan vagy, és ez meglátszik az iskolai vagy munkahelyi eredményeiden is. Igyekezz összeszedni magad!

Ezt is szeretjük