4 tuskó pasi, aki ráébreszt, hogy még a szakítás után is lehetne rosszabb
Örülj neki, hogy az alábbi igaz történetek nem veled estek meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szakítás senkinek sem kellemes, és ha ebben a helyzetben vagy, úgy érezheted, hogy neked most a legrosszabb a világon. Ilyenkor jól jöhet egy kis bizonyíték, hogy nincs igazad, és vannak, akiknek sokkal nehezebb volt.

A Reddit.com fórumán azt a kérdést intézték a nőkhöz, hogy volt-e olyan dolog, amit csak a szakításkor tudtak meg a párjukról, és sohasem nézték volna ki belőle. Sokan megírták a történetüket: most a legmegdöbbentőbbekből válogattunk.

Kétes ügyletek

"A volt barátom sokkal többet drogozott, mint amennyit bevallott, és ami azt illeti, még pénzt is lopott tőlem néhány alkalommal. Tulajdonképpen utólag már minden egyes vészjelzés világosan látható volt" - írta egy felhasználó.

"Két évvel az érettségi után összefutottam a volt gimis pasimmal, és megkérdezte, hogy elvihetne-e vacsorázni.... ahol aztán azzal folytatta, hogy bocsánatot kér a kapcsolatunk alatt tanúsított viselkedéséért, és elmondta, hogy egész idő alatt kokainozott, sőt, drogdíler volt. Ez rengeteg furcsaságra magyarázatot adott" - mesélte egy másik hozzászóló.

A tájékozatlan pasi

"Jártam egy sráccal, aki hetekkel azután, hogy lefeküdtünk egymással, megkérdezte, hogy milyen tablettát szedek, mert azt hitte, hogy fogamzásgátlót. Amikor elmondtam, hogy csak szorongás elleni tablettát és antidepresszánst szedek, az arckifejezése valóságos horror volt. Kiderült, hogy minden alkalommal védekezés nélkül fejezte be a dolgot odabent, anélkül, hogy szólt volna. Fiatal voltam, és nem fogtam fel, milyen súlyos következményei lehetnek a védekezés nélküli szexnek, a saját bőrömön kellett tapasztalnom. Szerencsére nem lettem terhes, de megtanultam a leckét" - vallotta be egy kommentelő.

Hűtlenség

"A főiskolai szobatársam rájött, hogy a srácnak, akivel egy hónapja szakított kilenc hónapnyi együttlét után, egy másik barátnője is volt legalább négy hónapon keresztül a kapcsolatuk alatt, és rendszeresen lefeküdt mindkét lánnyal, párhuzamosan. A barátnőm hihetetlenül ostobán érezte magát, hogy nem hallgatott ránk, amikor mondtuk, hogy ez a pasi nem jó ember, és jobbat érdemelne nála. Csak egy nem túl finom Instagram-hozzászólást követő hosszas nyomozásnak köszönheti, hogy rájött erre az egészre" - írta egy lány.

Ezt is szeretjük