Így kiderítheted, ha valaki belépett a Facebookodra: meg is szabadulhatsz a betolakodótól

Még olyankor is beléphetnek illetéktelen betolakodók az ember fiókjába, ha erre semmilyen jel nem utal. A problémára szerencsére van megoldás.

GettyImages-1242903304

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Facebook-fiókok nem annyira biztonságosak, mint ahogyan azt a legtöbben gondolják. 

Még olyankor is beléphetnek illetéktelen betolakodók az ember fiókjába, ha erre semmilyen jel nem utal. A problémára szerencsére van megoldás, derül ki a HVG cikkéből.

Így láthatod, ha beléptek a Facebook-oldaladra

A Facebook üzemeltetői egy egyszerű megoldást kínálnak a betolakodók felderítésére. A felhasználó a profilképére kattintva megnyithatja a Beállítások és adatvédelem pontot, ahol a Beállításoknál a Biztonság és bejelentkezés nevű elemre kell kattintani.

Az oldal jobb hasábjában ekkor megjelenik a Bejelentkezett helyek elnevezésű lista, ahol minden olyan eszköz látható, melyekről bejelentkeztek az adott fiókba. A készülék típusa mellett a bejelentkezések időpontja is szerepel a listán.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha a felhasználó olyan eszközzel találkozik a listában, ami nem az övé, akkor az adott sor végén lévő három pontra kell kattintani. Ezen keresztül a felhasználó jelezheti az üzemeltetőnek, hogy nem ő áll az adott bejelentkezés mögött, és ki is léptetheti az adott eszközt.

A kiléptetéssel csak időlegesen lehet megszabadulni a betolakodótól, ahhoz, hogy végleg ki lehessen zárni az illetőt, meg kell változtatnia a Facebook-jelszót is. 

Eltűnik az HBO Max ezekről az okoseszközökről: más szolgáltatók is követhetik

Az HBO Maxot valószínűleg más streamingszolgáltatók is követni fogják. 

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük