A te telefonodon is megjelennek ezek a figurák 2021-ben - Bemutatták az új emojik listáját
217 új emojit mutattak be nemrég.

emoji2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emojik mára már az online csevegés elengedhetetlen kellékeivé váltak - nem véletlenül. Segítségükkel sokkal könnyebb írásban kifejezni az érzéseket, és van, amikor már konkrét szavak is helyettesíthetők velük.

Már szinte hagyománnyá vált, hogy minden évben új karakterekkel bővül a már eddig is igen gazdag emojitár, és ez 2021-ben sem lesz másként. A hangulatjelekért felelős Unicode Consortium szervezet 217 új emojit mutatott be, amik várhatóan jövőre jelennek majd meg.

Főként szerelmeseknek kedvez az új kínálat

A tavalyihoz képest kevésbé tűnik változatosnak a hamarosan megjelenő hangulatjelek listája, hiszen főként egy-egy karakternek mutatja be több változatát. Sokkal több választható bőrszín lesz majd a kínálatban, és a szerelmespárokat ábrázoló figurák között is mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló változatot. A szervezet ezzel a sokszínűséget és az elfogadást szeretné közvetíteni.

emoji

Az embereket ábrázoló karakterek mellett jön még három új smiley és két szívmotívum is, viszont a korábbi évekkel ellentétben sem állat, növény vagy étel nem szerepel a repertoárban. Az új hangulatjelek pontos megjelenéséről nincs információ, ez a készülékek gyártóitól is függ, de 2021 végéig biztosan lehet majd velük találkozni iOS-es és androidos készüléken egyaránt.

Melyik hangulatjelet használod legtöbbször? Téged is meg fog lepni, hogy mi alapján választod ki

A kutatók szerint nem csak a hangulatodon múlik.

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary, cikkben lévő kép: Emojipedia/Twitter)

Ezt is szeretjük