A te telefonodon is megjelennek ezek a figurák 2021-ben - Bemutatták az új emojik listáját
217 új emojit mutattak be nemrég.

emoji2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emojik mára már az online csevegés elengedhetetlen kellékeivé váltak - nem véletlenül. Segítségükkel sokkal könnyebb írásban kifejezni az érzéseket, és van, amikor már konkrét szavak is helyettesíthetők velük.

Már szinte hagyománnyá vált, hogy minden évben új karakterekkel bővül a már eddig is igen gazdag emojitár, és ez 2021-ben sem lesz másként. A hangulatjelekért felelős Unicode Consortium szervezet 217 új emojit mutatott be, amik várhatóan jövőre jelennek majd meg.

Főként szerelmeseknek kedvez az új kínálat

A tavalyihoz képest kevésbé tűnik változatosnak a hamarosan megjelenő hangulatjelek listája, hiszen főként egy-egy karakternek mutatja be több változatát. Sokkal több választható bőrszín lesz majd a kínálatban, és a szerelmespárokat ábrázoló figurák között is mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló változatot. A szervezet ezzel a sokszínűséget és az elfogadást szeretné közvetíteni.

emoji

Az embereket ábrázoló karakterek mellett jön még három új smiley és két szívmotívum is, viszont a korábbi évekkel ellentétben sem állat, növény vagy étel nem szerepel a repertoárban. Az új hangulatjelek pontos megjelenéséről nincs információ, ez a készülékek gyártóitól is függ, de 2021 végéig biztosan lehet majd velük találkozni iOS-es és androidos készüléken egyaránt.

Melyik hangulatjelet használod legtöbbször? Téged is meg fog lepni, hogy mi alapján választod ki

A kutatók szerint nem csak a hangulatodon múlik.

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary, cikkben lévő kép: Emojipedia/Twitter)

Ezt is szeretjük