Árulkodó jelek! Honnan tudhatod, hogy a kapcsolat ellaposodott?
Lehet, hogy közel a szakítás? Nézd meg, mik azok a jelek, amik nem utalnak túl sok jóra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakítás egyik leggyakoribb oka, hogy ellaposodik a kapcsolat. Vannak jelek, amik megmutatják, hogy rossz irányba haladtok, és utalnak a közelgő szétválásra.

Nézd meg, mik ezek, hogy észrevedd őket, és tehess ellenük - vagy legyen időd felkészülni a szakításra.

Kevesebb érintés

Egy kapcsolat elején mindenki megragadja az összes lehetséges alkalmat, amikor hozzáérhet a másikhoz. Az ölelések, csókok és simogatások száma igen magas, és nincs semmi baj, ha idővel ez egy kicsit csökken. Az viszont már nem jelent jót, ha észrevehetően kevés a testi kontaktus, vagy teljességgel megszűnt.

Az érintés az egyik leggyakoribb és legjobb módja a szeretet kifejezésének, ezzel jelezheted, hogy akarod a másik felet. Ha valamelyikőtök idővel már semmiféle késztetést nem érez egy ölelésre vagy simogatásra, lopott csókra akár az arcra is, az sohasem jelent jót.

Ilyenkor megpróbálhatod feltárni az okokat, hogy miért ez a helyzet, és rájönni, hogy átmeneti-e a dolog, vagy inkább beletörődni, hogy kihűlt a kapcsolat, és továbblépni a szakítás után.

Az izgatottság hiánya

Az első hónapok után a legtöbb kapcsolatban alábbhagy a felekben a kezdeti szédülős izgalom minden egyes találkozás előtt, és átveszi a helyét egy izgatottsággal vegyes várakozás. Ha azonban ez inkább átfordul megszokásba, a találkozások pedig monoton rutinná válnak, sőt, néha még kedvetek sincs hozzá, az egyértelmű jele, hogy a kapcsolat ellaposodott.

Ha szeretnétek menteni a helyzetet, próbáljatok visszaemlékezni, mi volt az, ami eleinte kiváltotta az izgalmat. Szervezzetek közös programokat, ne ugyanúgy teljen minden találkozás! Próbáljatok ki új dolgokat együtt, hogy legyenek közös élményeitek.

Mindenki érdekesebb

A meghittség hiánya tönkretehet egy kapcsolatot. Ha nem tudtok kettesben lenni, az valószínűleg azt jelenti, hogy nem vagytok egymáshoz valók, ezért lehet, hogy jobb nem erőltetni a dolgot. Amikor úgy érzitek, hogy könnyebb a randikat olyan helyre szervezni, ahol ott vannak a barátaitok is, mint kettesben, csak egymásra figyelve eltölteni egy kis időt, az egyértelműen utal rá, hogy a kapcsolat nem alakul túl jól.

Próbáljátok ki, hogy néhányszor, amikor társaságba mennétek, maradjatok inkább kettesben, nézzetek meg egy filmet, vagy csak beszélgessetek. A közös programok itt is jól jöhetnek, hiszen az együtt szerzett élmények jó témául szolgálhatnak.

Ezt is szeretjük