Hogyan becéz a pasi? 3 rejtett dolog, amit elárul a kapcsolatotokról

A megszólítás olyan dolgokra utalhat, amikre nem is gondolnál. Ti hogyan becézitek egymást?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb kapcsolatban előbb-utóbb reflexből különböző beceneveken szólítják egymást a párok. Ezzel leginkább a szeretetet fejezik ki, de a megszólítás több mindenről is árulkodhat.

Ti hogyan becézitek egymást? Nézd meg, ez mit mond el a kapcsolatotokról!

Cuki nevek

A cuki becenevek közé tartoznak a kicsinyítő nevek és az állatnevek, mint például a baba, a nyuszi, a cica és még számos kreatív lehetőség. Ha a pasi szólít ilyen néven, az azt jelenti, hogy aranyosnak tart, ugyanakkor törékenynek is, akit szívesen védelmez.

Ha te szólítod így a barátodat, valószínűleg megnyílt előtted, és látod azt az énjét is, ami a kemény férfias arc mögött rejtőzik - a kisfiút. Ha mindketten cuki becenéven hívjátok egymást, az arról árulkodik, hogy bizalmas a kapcsolatotok, és valószínűleg még a rózsaszín köd is jelen van.

Ez nagyon jó, de arra vigyázzatok, hogy nyilvánosan ne vigyétek túlzásba a dolgot, mert mások számára ez ömlengésnek tűnhet, és egy idő után idegesítővé válhat. Maradjon köztetek az édes becézgetés, ami tovább erősíti majd a szövetséget és a köteléket.

Klasszikus nevek

Az olyan megszólítások, mint a kedvesem, a drágám és a szívem a klasszikus becenevek közé tartoznak, amelyeket sokszor hallhatsz filmekben vagy házasok között. Ha ezek valamelyikén szólítjátok egymást, az arra utalhat, hogy már egy magasabb, komolyabb szintre léptetek, és a kapcsolatotok túl van az első, kicsit cukormázas fázison.

A klasszikus becenevek kifejezik, hogy a kapcsolatotokban a szeretet mellett a tisztelet is jelen van, és felnéztek a másikra. Ezek a megszólítások már vállalhatóbbak a nyilvánosság előtt is, de ezt sem szabad túlzásba vinni.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Variációk a keresztnévre

Ha inkább az jellemző rátok, hogy a párotok keresztnevéből gyártotok egészen új megszólításokat egy kis csavarral, talán valahol mindketten némi fenntartással kezelitek a romantikus gesztusokat. Attól függetlenül, hogy nem vagytok olyan pár, akik ebben fejezik ki az érzelmeiket, még látszik, hogy szeretitek egymást, sőt, valószínűleg imádjátok kimondani egymás keresztnevét. Társaságban is bátran használjátok ezeket a megszólításokat.

Ezt is szeretjük