3 hétköznapi dolog, amit a pasik titkon imádnak a lányokban

Nézd meg, mi az, amivel felkeltheted egy srác figyelmét, de nem vallaná be, hogy imponál neki!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan dolgok, amik nagyon imponálnak a srácoknak egy lányban, de nem biztos, hogy maguktól bevallanák.

Összegyűjtöttünk három példát erre - de ne feledd, nem szabad megjátszanod magad, mert úgy rossz színben tűnhetsz fel.

Fiús oldal

A pasik nem rajonganak azokért a lányokért, akik túlságosan fiúsak, de azt szeretik, ha néha nem félsz kimutatni ezt az oldaladat is. Ez leginkább akkor jön be nekik, ha az ő hobbijuk iránt érdeklődsz, például ha a srác szereti a videojátékokat, el fog olvadni, ha te is kedveled ezt a fajta időtöltést.

Bár általában jót tesz egy férfi önérzetének, ha törékeny virágszálat kell védelmeznie, olykor kellemes meglepetést okozhat neki az is, ha erőteljes fellépéssel állsz ki magadért, és önálló, szilárd véleményed van a dolgokról.

Nem szabad azonban átesni a ló másik oldalára, és felcserélni a szerepeket, ha pedig nem érdeklődsz olyan megszállottan a foci iránt, ahogy a pasid, ne tettesd, hogy igen, mert amellett, hogy ez számodra teher, később még konfliktusotok is lehet belőle.

Határozottság

Ha a fiú megkérdezi, hogy mit szeretnél csinálni aznap este, ne azt válaszold, hogy mindegy, és menjetek oda, ahová ő szeretne. Mondd meg neki, hogy te mire vágysz, hiszen nem udvariasságból érdeklődött, hanem valóban érdekli, hogy mihez lenne kedved - így biztos lehet benne, hogy jól érzed magad.

Még jobb, ha előre megtervezed az estét, és neki nem kell ezzel foglalkoznia. Persze nem kell ráerőszakolni olyat, amit nem szeretne, vagy hisztizni, ha nem az van, amit te szeretnél, de azért felvethetsz neki néhány ötletet, hogy mit csináljatok. Ezekből aztán lehet válogatni, és átbeszélni, hogy mi legyen a végleges terv.

Már a külsején látszik! 7 pasitípus, akitől jobb, ha távol tartod magad

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha megküzdhet érted

Egy pasi sokkal könnyebben észrevesz egy olyan lányt, aki nem foglalkozik vele, mint azt, aki mindent elkövet, hogy ránézzen. Jobban beleég a fejébe a titokzatos leányzó, aki rá sem hederített, és kihívásnak fogja tekinteni, hogy meghódítson. Éppen ezért ne úgy próbáld meg kicsikarni a figyelmét, hogy feltűnően és egyértelműen ráakaszkodsz, inkább húzódj a háttérbe.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ha tényleg tetszik, ne legyél vele elutasító, de ne is add ki magad neki az első alkalommal. Hagyd, hogy egy kicsit izguljon, hogy vajon te hogyan tekintesz rá. Ha ő is komolyan gondolja az udvarlást, nem fogja visszavetni a lelkesedését, ha nem adod be a derekadat elsőre - sőt, még inkább próbálkozik majd.

Ezt is szeretjük