7 fontos dolog, amit tudnod kell a szexről: tisztában vagy velük?
Vannak olyan alapvető dolgok, amiket neked is tudnod kell, mielőtt beindul a nemi életed.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor egészen közeli kapcsolatba kerül a másik nemmel. Ez nagy lépés, éppen ezért fontos, hogy felkészülten érjen a dolog.

Ha már ott tartotok a barátoddal, hogy lassan lefekszetek egymással, nem árt tájékozódnod néhány alapvető, de fontos kérdésről.

Mit kell tudni a szexről?

Ha már a szexuális élet lehetőségét fontolgatod, nyilván tisztában vagy annak mikéntjével, de ezen kívül is akadnak olyan témák, amelyről maradéktalanul tájékozódnod kell, mielőtt lefekszel valakivel.

Az egyik fontos dolog a biztonság kérdése, amely nemcsak a teherbeesés elkerülése, de a nemi úton terjedő betegségek kivédése szempontjából is fontos.

Ezen kívül az sem árt, ha tisztában vagy vele, mi a jó neked és a pasinak, és hogyan hozhatjátok ki a legtöbbet az együttlétből úgy, hogy mindkettőtöknek jó élmény legyen, és ne hagyjon maga után kellemetlen emlékeket.

Tudnod kell, mi a teendő a rendkívüli helyzetek felmerülésekor, például, ha kiszakad az óvszer, ha nem védekeztetek, vagy ha a menstruáció ideje alatti szex kerül terítékre.

Minden egy helyen

Kattintsd végig képgalériánkat, amelyből minden kérdésedre választ kaphatsz! Íme, hét alapvető dolog, amit mindenképpen tudnod kell a szexről.

Ezt is szeretjük