Így lehetsz szép bármikor smink nélkül is: te ismered a titkot?

Nem kell a fél életedet a külsőd tuningolásával tölteni, ennél sokkal egyszerűbb a módja.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Colbie Caillat Try című dalát mindenkinek meg kellene hallgatnia - nemcsak azért, mert fülbemászó, de arra is felhívja a figyelmet, hogy a valódi szépség titka nem a külsőségekben rejlik.

A dalszöveg rávilágít arra, hogy sokan vagyonokat költenek a plázákban, túlhajtják magukat edzés közben, és rengeteg időt töltenek a sminkeléssel, csak hogy úgy érezzék, megfelelnek másoknak, és ettől legyen egy kis önbizalmuk - ahelyett, hogy inkább azzal törődnének, vajon saját maguknak tetszenek-e így.

Ne attól lásd magad szépnek, hogy megfelelsz mások elvárásainak: békülj ki önmagaddal vastag smink, tökéletes frizura és drága ruhák nélkül is! A dalban nagy igazság van, hiszen a belső egyensúlytól, a harmóniától és saját magad szeretetétől a külvilág számára is ellenállhatatlan leszel. Hallgasd meg a számot, és gondolkodj el rajta. Az angol nyelvű dalszöveget itt találod.

7 lépés a természetes szépségért

Ahhoz, hogy szép és nőies legyél, nem kell rendszeresen kipingálnod az arcodat. Nézd meg, mivel hívhatod fel a figyelmet a természetes szépségedre!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük