3 dolog, amit minden pasi észrevesz egy nőn: nem azt, amire gondolsz

Nem is gondolnád, mennyi mindent kiszúrnak a fiúk a lányokon. Íme, három példa!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tartják, a lányok nagy része rendelkezik a női megérzés képességével, amelynek segítségével olyan dolgokat is átlát, amik a férfiak elől rejtve maradnak.

Ám kár lebecsülni a pasik megfigyelőképességét, mert sokszor olyasmire éreznek rá, amiket nem is gondolnál. Íme, három dolog, amit a fiúk messziről kiszúrnak!

Ha nem tetszik egy fiú

Míg a nyomulós pasik gyakran egyáltalán nem veszik észre magukat, egy kívülálló fiú számára teljesen egyértelmű a helyzet.

Ha olyan srác próbálkozik nálad, aki neked nem tetszik, és próbálod finoman elhárítani a közeledését, de ő nem veszi a lapot, szinte biztos lehetsz benne, hogy a tőletek pár méterre álló fiúk azonnal leszűrték, hogy mi a helyzet.

Ne lepődj meg, ha ilyenkor egy másik pasi lovagiasan közbelép, és segít elhárítani a kissé értetlen férfitársa közeledését.

Jelek, hogy tetszel a srácnak

Nézd meg, mik azok az apró jelek, amelyekből biztosan tudhatod, hogy tetszel a pasinak!

Ha nem kedvelsz egy másik lányt

Te valószínűleg észre sem veszed, de teljesen automatikusan máshogyan beszélsz egy olyan lányról, akit nem kedvelsz, mint egy olyanról, akit bírsz, még akkor is, ha próbálod elrejteni az ellenérzéseidet.

Ilyenkor más a mimikád, és más szavakat használsz. Ezekre a fiúk különösen érzékenyek, és egy kilométerről kiszúrják, ha nem szimpatizálsz egy másik lánnyal.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha nem mondod ki, amit gondolsz

Egy sokat mondó "ó"-ból is rájön a pasi, hogy a fejedben bizonyára már barokkos körmondatokban fogalmazódik a véleményed egy kérdésről, csak nem mondod ki, és ez általában rosszat jelent.  Ez egy tipikus férfi-női vitaindító helyzet, aminek előidézése valószínűleg genetikailag belénk van kódolva.

Ezt is szeretjük