Új szerelmek és sorsfordító lehetőségek: mi vár rád júliusban a horoszkópod szerint?
Vajon mit hoz a július? Tudd meg a havi horoszkópból!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt a nyári szünet, a délig alvás, a hétköznapi bulik és az utazások időszaka. Persze szerelemben sincs hiány, de vajon számodra mit tartogat a július?

Olvasd el a horoszkópod, és tudd meg, mi minden vár rád a nyár második hónapjában!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hamar beleunsz a délig alvásba és a nyári szünet nyújtotta szabadságba. Legszívesebben valami olyasmit próbálnál ki, amit eddig még nem. Érdemes követni ezt a vonalat: keress új hobbit, vagy menjetek olyan helyekre a barátokkal, ahol még nem voltatok! Ez magában hordozza annak az esélyét is, hogy megismerkedsz valakivel, aki megdobogtatja a szíved.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha szeretnél új ismeretségeket kötni vagy a régieket elmélyíteni, a július tökéletes lesz erre, ugyanis a kisugárzásod most ellenállhatatlan. Ezt a környezeted és persze a pasik is észreveszik. Nemcsak a belőled áradó energia pozitív, de mostanában remekül kommunikálsz az emberekkel. Használd ki, és építs minél több értékes kapcsolatot!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Kicsit bizonytalannak érezheted magad, össze vagy zavarodva. Éppen ezért a nyári szünetet, de legalább a júliust érdemes az önismeretre szánni: gondolkodj minél többet magadon és az elmúlt időszakon, olvass a témában, és ha kellőképpen tájékozódsz, rá fogsz jönni, merre tart az életed, és mit is szeretnél kezdeni vele most és a jövőben.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Júliusban csak úgy tobzódsz a remek lehetőségekben, kínálkozó alkalmakban. Használj ki minél többet, mert nemcsak a szerelmi életed indulhat látványos fejlődésnek, de még akár egy kis mellékes pénzre is szert tehetsz, ha nyitott szemmel jársz. A hónapban különösen sok hódolód akadhat, de vigyázz, ne bízd el magad, mert visszaüthet a dolog.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az általában tüzes, energikus Oroszlánok most kifejezetten élvezik, hogy kitört a szünet, nem kell semmit csinálni, és kedvükre pihenhetnek. Ha ebben a jegyben születtél, most átjár a nyugalom, és tényleg csak akkor mozdulsz, ha nagyon szükséges. Rád is fér egy kis lazítás, hiszen az utóbbi időben sok volt a stressz és az érzelmi kavarodás.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Úgy érezheted, hogy lezárul egy korszak júliusban. Ez lehet egy szakítás miatt, egy barátságban beállt változás miatt, de akár amiatt is, hogy végre sikerül lezárnod magadban egy régóta húzódó ügyet. Bármi történik, maradj erős, mert a kellemetlen napokat egy nagy hír feledteti majd a hónap vége felé.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A július hatalmas változást hozhat: könnyen lehet, hogy a kiszemelted, akit régóta kerülgetsz, végre észrevesz, és megteszi az első lépést. Ha van barátod, féltékenység árnyékolja be a napjaitokat, amit ha nem sikerül megbeszélnetek, még szakítás is lehet a vége. A családban is konfliktus várható: légy türelmes, és ne erőltesd rá mindenkire az igazad!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha tervezel nyaralást az idei nyárra, mindenképpen érdemes júliusra időzíteni a kiruccanást, mert életre szóló élményekben lehet részed. Ha nem utazol sehová, akkor is érdemes sok programot szervezni, és a szokásos baráti körön kívül régi vagy éppen új ismerősökkel is találkozni, mert kialakulhat egy hosszú és bizalmas kapcsolat.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Hiába tört ki a nyári szünet, valahogy nincs kedved a szórakozáshoz. Érdemes rávenni magad, hogy kimozdulj, mert ahogy ismét ráérzel a dolog ízére, már nem is érted, miért akartál otthon ülni. Ha lehetőség adódik a bulira, használd ki, mert sok új barátra és egy új szerelemre is szert tehetsz júliusban.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Magad is csodálkozol, milyen energia és tettvágy van benned. Nem okoz gondot, hogy végigtakarítsd a lakást, netán hajnalig beszélgess a legjobb barátnőddel, de még egy hatalmas buli után sem fáradsz el. Arra azért vigyázz, hogy ne hajtsd túl magad, és mindig szakíts időt a pihenésre! Intenzív kisugárzásodnak a pasik sem tudnak ellenállni.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Döcögősen indul a július, úgy érezheted, hogy semmi sem sikerül. Fáradt vagy és ingerlékeny, a szerelmi életed sem alakul a legjobban. Ez sajnos egy ilyen időszak, amiből úgy lábalhatsz ki a legegyszerűbben, ha kivárod, amíg elmúlik. Ne erőltess magadra semmit, ami nem esik jól: ha egyedüllétre van szükséged, akkor légy egyedül, ha pedig társaságra vágysz, légy a családod, barátaid körében.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Akaratlanul is lazára vetted a figurát, szinte bele sem gondolsz, hogy a dolgoknak milyen következményei lehetnek. Szórakozol, pezsegsz egész hónapban. Ez egy ideig felszabadító lehet, ám idővel kiderülhet, hogy sokakat megbántottál, köztük egy számodra különösen fontos személyt is, ami végül visszavesz egy kicsit a lendületedből.

Ezt is szeretjük