Máris csajozik? Ezzel a színésznővel kapták le a fotósok Victoria Beckham fiát
Brooklyn Beckham Chloe Moretz társaságában töltött egy délutánt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A paparazzók nem nagyon hisznek a fiú-lány barátságban, legalábbis erre lehet következtetni az interneten keringő legújabb hírekből.

A minap ugyanis együtt kapták le Chloe Moretz-ot és Brooklyn Beckhamet, amint közös gördeszkázással töltötték a délutánt, a pletykák pedig máris terjednek.

Pletyka pletyka hátán

Chloe Grace Moretz nem unatkozott a hétvégén: gördeszkázni ment a kaliforniai Santa Monica partjainál - méghozzá Brooklyn Beckham oldalán.

A közös program és az erről készült néhány lesifotó már elég volt ahhoz, hogy mindenki arról beszéljen, vajon mi van a 17 éves színésznő és David és Victoria Beckham 15 éves fia között.

Bár az érintettek még nem nyilatkoztak a témában, a sajtó máris találgat egy kibontakozó szerelemmel kapcsolatban, sőt, több internetes oldalon máris Hollywood legújabb fiatal sztárpárjaként emlegetik őket.

A fotók alapján egyelőre nem valószínű, hogy Chloe és Brooklyn között több lenne barátságnál - a legizgalmasabb részlet a képeken az, ahogyan a szél lefújja a kalapot a színésznő fejéről.

A legcukibb sztárpárok

Vannak olyan sztárok, akikről nem csak pletykák keringenek: valóban egy párt alkotnak, ráadásul régóta. Nézd meg a legcukibb sztárpárokat!

Egyikük sem foglalt

Bár egyelőre minden jel arra mutat, hogy Chloe és Brooklyn csak barátok, ha mégis több lenne köztük, azt senki sem akadályozná, hiszen - amennyire tudni lehet - mindkettejüknek szabad a szíve.

Chloét nemrégiben hírbe hozták színésztársával, Colin Forddal, de kiderült, hogy a dolog csak pletyka, Brooklyn nevével pedig tavaly nyár óta nem merült fel egy mondatban egy esetleges barátnő híre.

Kép: dailymail.co.uk
A mobilon megjelenő 2. és 3. kép forrása: usmagazine.com; hollywire.com.

Ezt is szeretjük