Máris csajozik? Ezzel a színésznővel kapták le a fotósok Victoria Beckham fiát

Brooklyn Beckham Chloe Moretz társaságában töltött egy délutánt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A paparazzók nem nagyon hisznek a fiú-lány barátságban, legalábbis erre lehet következtetni az interneten keringő legújabb hírekből.

A minap ugyanis együtt kapták le Chloe Moretz-ot és Brooklyn Beckhamet, amint közös gördeszkázással töltötték a délutánt, a pletykák pedig máris terjednek.

Pletyka pletyka hátán

Chloe Grace Moretz nem unatkozott a hétvégén: gördeszkázni ment a kaliforniai Santa Monica partjainál - méghozzá Brooklyn Beckham oldalán.

A közös program és az erről készült néhány lesifotó már elég volt ahhoz, hogy mindenki arról beszéljen, vajon mi van a 17 éves színésznő és David és Victoria Beckham 15 éves fia között.

Bár az érintettek még nem nyilatkoztak a témában, a sajtó máris találgat egy kibontakozó szerelemmel kapcsolatban, sőt, több internetes oldalon máris Hollywood legújabb fiatal sztárpárjaként emlegetik őket.

A fotók alapján egyelőre nem valószínű, hogy Chloe és Brooklyn között több lenne barátságnál - a legizgalmasabb részlet a képeken az, ahogyan a szél lefújja a kalapot a színésznő fejéről.

A legcukibb sztárpárok

Vannak olyan sztárok, akikről nem csak pletykák keringenek: valóban egy párt alkotnak, ráadásul régóta. Nézd meg a legcukibb sztárpárokat!

Egyikük sem foglalt

Bár egyelőre minden jel arra mutat, hogy Chloe és Brooklyn csak barátok, ha mégis több lenne köztük, azt senki sem akadályozná, hiszen - amennyire tudni lehet - mindkettejüknek szabad a szíve.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Chloét nemrégiben hírbe hozták színésztársával, Colin Forddal, de kiderült, hogy a dolog csak pletyka, Brooklyn nevével pedig tavaly nyár óta nem merült fel egy mondatban egy esetleges barátnő híre.

Kép: dailymail.co.uk
A mobilon megjelenő 2. és 3. kép forrása: usmagazine.com; hollywire.com.

Ezt is szeretjük