Pár hetes kiscicát mentettek meg a tűvész elől: egy különös hasonlóság miatt lett híres

Alig pár hetes a cica, máris híres lett különleges kinézete miatt.

Bébi Yoda cica
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kaliforniai tűzvész alatt egy olyan pöttöm cicát mentettek meg, aki kiköpött mása Bébi Yodának, A mandalóriai sorozat legcukibb karakterének.

Mihelyst megtalálták, azonnal észrevették a hasonlóságot a cicus és a Star Wars kultikus figurája között. 

Bébi Yoda cica

A 2-3 hetes cicára az erdőtűz oltása közben bukkantak az út szélén. Szegény jószágot betemette a hamu, törékeny kis testét azonnal egy állatmenhelyre vitték, hogy a helyi állatorvos alaposan átvizsgálhassa. 

Bébi Yoda.
Bébi Yoda.
Fotó: Butte County, California / Facebook

A The North Valley Állatkatasztrófa Csoport tagjai nevezték el Bébi Yodának, és Facebook oldalukon osztottak meg képet a vörös szőrmókról. A szervezet vezetője elmondta, hogy a macska ép és egészséges.

- A gondozója szerint minden rendben vele. Bébi Yodának valószínűleg könnyűszerrel fognak otthont találni. Még egy darabig magunknál tartjuk a picit, hátha valaki elvesztette az erdőtűz közben, és szeretné visszakapni - mondta Norm Rosene a CNN oldalon.

Nemrégiben az Egyesült Államok nyugati részén hetven nagyobb tűzvész lobbant fel. A száraz időszak és az erős szél csak még tovább gerjesztette a lángokat, így a macska azon szerencsés állatok közé tartozik, akit sikerült kimenekíteni a lángok közül, de sokan életüket vesztették.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ennyire morcos cicát ritkán látni - A göndör szőre még különlegesebbé teszi külsejét

Nem csoda, hogy sok négylábú kedvenc valóságos rajongótáborra tett szert, de a trónkövetelők is sorra felbukkannak, akik kinézetükkel vagy viselkedésükkel mindenkit lenyűgöznek. Ilyen az Indigo névre hallgató cica is, aki gyakran megtéveszti külsejével az embereket.

Ennyire morcos cicát ritkán látni - A göndör szőre még különlegesebbé teszi külsejét

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: Butte County, California / Facebook és wintersoul1 / flickr, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük