Ez a macska olyan, mintha minden nap hétfő reggel lenne - Nagyon vicces a kis szőrmók

Ritkán látni ilyen fáradt tekintetű, morcos cicát, de pont ez teszi különlegessé és imádni valóvá.

cica
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kérdés, hogy az internet imádja a macskákat, hiszen a YouTube-on több millió cicás videó kering, és az Instagram is folyamatosan termeli a legújabb négylábú sztárokat, akikről gazdijaik előszeretettel osztják meg a cuki fotókat.

A Zuu névre hallgató cica is hamar a képmegosztó oldal egyik kedvencévé vált: morcos, hétfő reggeleket idéző kinézetével sok ember tud azonosulni, de van, aki csak szimplán rajong a pufi szőrmók aranyos megjelenéséért.

Nem a világ legsportosabb cicája

A Japánban élő Zuu egy másik aranyos cicával, Boccóval osztozik a lakáson, de mielőtt azt hinné bárki is, hogy két macska teljes felfordulást képes okozni, a gazdi, Chika elárulta, hogy egyik kis állatra sem lehetne azt mondani, hogy túl aktívak lennének. Amíg ő dolgozik, addig a macskák főként alszanak, Chika szerint akár húsz órát is képesek szundítani egy nap. Zuu ráadásul nem az az atletikus típusú cica, így a fajtársaival ellentétben sem a nagy ugrásokra, sem a hajlékony mozdulatokra nem igazán képes, a lustálkodás viszont annál jobban megy neki.

(Képek forrása: Instagram)

Ezt is szeretjük