Ennyire morcos cicát ritkán látni - A göndör szőre még különlegesebbé teszi külsejét

Ismét egy különleges macskáért rajong az internet, Indigo viszont nem olyan, mint amilyennek elsőre tűnik.

Göndör szőrű cica
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mióta az internet és a közösségi oldalak szélesebb körökben is teret hódítottak, a macskás tartalmak száma is szinte az egekbe szökött. Végre volt egy platform, ahol a gazdik nemcsak a négy fal között csodálhatták kedvenceiket, hanem a világgal is megoszthatták, milyen vicces vagy éppen aranyos állattal élnek mindennap.

Nem csoda, hogy sok négylábú kedvenc valóságos rajongótáborra tett szert, de a trónkövetelők is sorra felbukkannak, akik kinézetükkel vagy viselkedésükkel mindenkit lenyűgöznek. Ilyen az Indigo névre hallgató cica is, aki gyakran megtéveszti külsejével az embereket.

Nem olyan morcos, mint amilyennek látszik

A fiú cica 17 évvel ezelőtt furcsa módon került a gazdáihoz. Hannah Ramswick-Fuller és családja a szomszédba ment látogatóba, ahol újszülött macskákat néztek meg. Hirtelen a semmiből felbukkant egy alig pár hónapos, kóbor szőrmók, a családnak pedig megesett rajta a szíve, így befogadták. Azóta hosszú idő telt el, Indigo pedig igazi családtag lett. Viszont nem emiatt számít különlegesnek - sokkal inkább megjelenése az, ami felkelti az emberek figyelmét.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Képek forrása: hannahramswick / Twitter)

Ezt is szeretjük