Nem mindennapi dinnyecsősz őrzi a termést: csodájára járnak az internetezők
A morcos cica már hat éve őrzi a helyi dinnyét, hogy csak az kapjon belőle, aki fizet is érte.

dinnye-felvagott
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internetet szinte a macskák uralják, hiszen a közösségi oldalakon és a videómegosztó portálokon is tarolnak a hol aranyos, hol pedig vicces szereplésükkel. Grumpy Cat óta tudjuk, hogy a morcos cicák is nagyon kedveltek, és most ismét egy ilyen cukiságért rajonganak a felhasználók.

A Pearl névre hallgató szőrmók nem az a tipikus házi cica, aki imád a kanapén vagy a szőnyegen lazítani. Ő gazdáihoz hasonlóan kiveszi a részét a munkából, és a helyi dinnyeföldeken teljesít nagyszerű szolgálatot.

Úgy vigyáz a dinnyékre, mint senki más

A Thaiföldön élő cica már hat éve végzi lelkiismeretesen a feladatát, ami annyiból áll, hogy a begyűjtött dinnyéket kell őriznie. Ezt viszont olyan határozottan és morcos arckifejezéssel teszi, hogy senkinek még csak eszébe sem jut, hogy fizetés nélkül elvigye a finom gyümölcsöt. Bár a cica nagyon komolyan veszi dinnyecsőszi feladatait, gazdija szerint egy végtelenül kedves és bújós macska, és sokakat megtéveszt morcos kinézetével.

dinnyeőrző-cica
Fotó: kimok.kipp / Facebook

Mivel nem szerették volna egész nap egyedül otthon hagyni, ezért Pearlt gazdája mindennap elvitte a munkába, amit a cica annyira megkedvelt, hogy már a napi rutin részének tekinti, hogy mennek dolgozni. Általában egy saját kisszéken, az árnyékban felügyeli a munkát, de gyakran a dinnyékkel megpakolt kocsiban őrzi az árut, hogy még véletlenül se kerüljön olyan kezekbe, akik nem fizettek érte.

Az internetezők egyenesen imádják a dolgos cicát, sokan akár még cserélnének is vele, hiszen kisszéke és felelősségteljes munkaköre valóban irigylésre méltó. Valószínűleg nem a legaktívabb macska a földön, hiszen munkaidején kívül a háton fekvés a kedvenc időtöltése, de legalább tudja, hogyan kell évezni az életet, és királyhoz méltóan élni.

Képeken 8 mókás helyzet, ami ismerős lesz, ha van macskád

Lehetnek édes szőrgombócok vagy igazi rosszaságok, a cicákról készült fotók szinte minden szívet meglágyítanak.

(Képek forrása: kimok.kipp / Facebook)

Ezt is szeretjük