12 év után került elő a macska: egy családi nyaraláson tűnt el
Az eltűnt macska története sajnos még nem végződött happy enddel.

macska
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tizenkét év után került elő egy skóciai családi nyaraláson elveszett macska Nagy-Britanniában. A trikolor bundájú Georgie a Skót-felföld határán lévő Loch Lomondnál vakációzott gazdáival 2008-ban, ám nyoma veszett, amikor a család hazaindulni készült a Greater Manchester megyei Rochdale-be - olvasható a The Guardian című brit napilap online kiadásában.

Daviesék tűvé tették a kempinget a macskáért, ám végül Georgie nélkül indultak haza, remélve, hogy a mikrocsippel ellátott, hároméves állatot megtalálja majd valaki. Georgie a táborhely közelében töltötte az elmúlt 12 évet, ahol a kemping személyzete és a nyaraló turisták etették, gondoskodtak róla.

Miután a területet is elérték a koronavírus-járvány miatti szigorítások, a táborhely egyik alkalmazottja befogta a macskát, amelynek mikrocsipje elárulta, hogy az állat Rochdale-ből származik.

- Megszakadt a szívünk, amikor Georgie nem jött velünk haza a Loch Lomond-i nyaralás utolsó napján. Csodálatos meglepetés volt hallani, hogy nemcsak jól van, hanem a jelek szerint remekül érezte magát a kempingezőkkel - idézte fel Amy Davies, a macska gazdája.

Davies ugyanakkor elmondta, nem tudják magukhoz venni Georgie-t, mivel van egy kilencéves macskájuk, és félő, hogy a két állat nem jönne ki jól egymással. Georgie jelenleg a glasgow-i állat-örökbefogadó központban van, amelynek munkatársai csendes, nyugodt otthont keresnek neki.

16 éve él egy macska a Hagia Szophia mecsetében

Bármi is történjen a régi épülettel, egy lakója mindig ott marad vele. A barátságos cica már megvetette a lábát a mecset falai között, a turisták előszeretettel készítenek képeket róla vagy vele.

Ezt is szeretjük