Észrevett egy repedést a plafonon az albérlő: nem gondolta, hogy ez lesz belőle
Vannak olyan helyzetek az albérletben, amikor valóban nehéz eldönteni, hogy kinek a felelőssége lenne megoldani a problémát. Az alábbiak nem ilyenek.

foberlo-9
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember albérletbe költözik, vannak bizonyos jogai és kötelességei ugyanúgy, ahogyan a bérbe adónak is. Sajnos azonban egyes lakástulajdonosok úgy gondolják, hogy ha kiadták az ingatlanjukat, az onnantól nem az ő gondjuk, és minden probléma megoldását a bérlőre hárítják.

Ez egyrészt nem túl korrekt megoldás, másrészt viszont bizonyos esetekben még illegális is, de minimum dühítő. Persze nemcsak Magyarországon van ez így: az albérlet témája hatékony kommunikáció és kölcsönös tisztelet hiányában a világ legtöbb részén konfliktusokkal tűzdelt terület.

Rémálomba illő bérbeadók

A Bored Panda most a tisztességtelen bérbeadókra fókuszált. Olyan felhasználók fotóit gyűjtötték össze, akik a saját bőrükön tapasztalták, hogy albérlőként nem feltétlenül számíthatnak kulturált hozzáállásra ideiglenes otthonuk tulajdonosától. Bár a képek nem itthon, hanem külföldön készültek, de ettől még ugyanúgy kinyílik tőlük a bicska az ember zsebében. Nézd meg őket, és ismerd meg a sztorijukat!

Ezt is szeretjük