Így csábítsd el a kiszemelt pasit!

Születésnapja elárulja, hogyan csináld!

Csak a születésnapját kell tudnod, és máris hatékony fegyver van a kezedben.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfi alapszámát születése napjának számjegyeiből számolhatod ki. Add össze addig a számokat, míg egyszámjegyű nem lesz.

Mi az alapszáma?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án született.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született.

1-es alapszám

A nő sosem kezdeményezhet nála, tehát ne kezdj ki vele, és soha ne kérd fel táncolni. Az elején tetszhet neki, legyezgetheti a hiúságát, de hosszútávon nem sok jó sül ki belőle. Ez a típus csak azt értékeli, amit ő fedez fel, ő indít el. Persze apró pillantásokkal, kicsi jelekkel segíthetsz neki. Hozd a tudtára, hogy valamiben első volt számodra, mert az 1-es férfi mindig első akar lenni.

2-es alapszám

Alapvetően békés, csendes típus, vágyik a vitamentes, harmonikus családi életre. Fontos számára, hogy ahol él, ott ne legyen konfliktus. Számára egy hisztitől mentes nő a nyerő. Kikapcsolódni is csak olyan valakivel képes, aki legalább olyan nyugodt, mint ő. Az ilyen férfit csak finoman és szelíden szabad megközelíteni. Csak az igazán nőies nők képesek rá hatni.

3-as alapszám

A 3-as férfit először és leggyorsabban a beszéd, a kommunikáció, a társalgás során lehet megnyerni. Ha egy nőnek választékos a beszéde, kellemes a hangja, nőies a megjelenése, finomak, könnyedek és fiatalosak a gesztusai, akkor istennővé változhat a szemében. Az első benyomás nem csak vizuálisan fontos a számára. Szereti az elismerést és a kedvező visszajelzést. Viszont nem szereti strapálni magát egy nőért sem.

4-es alapszám

Hűséges partnerre van szüksége. Ha egy nő a rendezett, ápolt külsejével megnyeri a 4-es férfit, utána úgy tarthatja meg, ha a kapcsolatukat rendszer, stabilitás, tervszerűség jellemzi. Az anyagi biztonság is fontos számára, ezért olyan partnert keres, aki szorgalmasan dolgozik mellette. Nem a gyors meggazdagodás híve, de az idő múlásával szépen lassan mindig összeszedi, amire vágyik.

5-ös alapszám

Az ilyen férfiak érdeklődését, kíváncsiságát feltűnő módon kell felkelteni: egy színes ruhával, egy kicsit erősebb sminkkel. Egy mind hangszínben, mind gesztusokban drámai, színpadias belépővel könnyen felhívhatod magadra a figyelmét. Elcsábítani egy 5-ös férfit sosem olyan nehéz, mint megtartani. Nem szereti a megszokást és az unalmas hétköznapokat.

6-os alapszám

A 6-os férfit nőies, finom megjelenéssel lehet levenni a lábáról. A szelíd, kellemes stílussal lehet felkelteni az érdeklődését, megtartani pedig a szeretet kimutatásával lehet. Mély dekoltázzsal, finom parfümmel lehet elszédíteni a legjobban. Imádja a gömbölyű, dús keblű nőket, akik ezt nem titkolják, hanem szívesen megmutatják, persze a jó ízlés határain belül.

7-es alapszám

Egy 7-est lehetetlen elcsábítani. Az egyetlen, amit egy okos nő tehet, hogy felkelti az érdeklődését. Ugyanis egy ilyen férfi józanabb, gyakorlatiasabb és megfontoltabb annál, semmint hogy el lehetne szédíteni bármivel. Esetleg megpróbálkozhatsz egy tartalmas, de nem túl bő lére eresztett beszélgetéssel. Nagy kitartás kell ahhoz, hogy egy ilyen pasi megnyíljon.

8-as alapszám

A 8-as férfit a nőiességgel, a kihívó, szexis öltözködéssel és stílussal lehet megfogni. Szereti, ha egy nő különleges ruhát hord, főleg, ha az egy kicsivel többet enged láttatni. Akár a dekoltázst, akár a combot látja, mind a kettőre ugyanúgy reagál. Nem bánja, ha a nő egy kicsit laza erkölcsű. Megtartani egy kicsit nehezebb, mint elcsábítani, mert kedveli az egyéjszakás kalandokat. Csak az igazán okos nő mellett marad meg.

9-es alapszám

A 9-es férfit nem igazán lehet elcsábítani. Egy nő a szelídségével, jólelkűségével, békés, empatikus kisugárzásával tudja felhívni magára a figyelmet. Aztán csak várnia kell, hogy komolyabbra fordul-e a kapcsolat, vagy sem. Megtartani a 9-es férfit úgy lehet, ha a nő sok szeretettel és sok figyelemmel fordul iránta. Tanácsos érdeklődni tőle az őt érdeklő témákról.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük