Karmikus feladatod a párkapcsolatban

Alapszámod megmutatja

Ha kapcsolataid kudarcba fulladnak, érdemes kiderítened az okát. Értsd meg karmikus küldetésed!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy párkapcsolatod minél harmonikusabban működjön, nem elég jól választanod az ellenkező nem tagjai közül. A hosszú távú harmónia megőrzéséhez teljesítened kell bizonyos karmikus feladatokat.

A mozitörténet 18 legbujább filmje

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha kiszámolod alapszámodat, megtudhatod, pontosan mit is kell tenned a boldog jövő érdekében.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

A lényedből áradó kreatív energiákat nem csupán a munkában, de a magánéletben is érdemes kamatoztatnod. Karmikus feladatod, hogy képzelőerőd és szenvedélyességed segítségével ne hagyd kialudni a kettőtök közötti szikrát. Ha párod hajlamos a lustaságra, mindez fokozottan igaz. Mindig használd a fantáziádat, legyen szó a kapcsolat lelki vagy éppen szexuális oldaláról.

2-es alapszám

Karmikus feladatod, hogy támogasd a társadat, kiegészítsd őt a mindennapokban. Mindehhez szükséges, hogy a belőle áradó energiákat visszatükrözd, ugyanakkor te is rukkolj elő új ötletekkel. Emellett lényeges, hogy a kapcsolat egyensúlyát megőrizd, és ne hagyd, hogy minden kérdésben ő döntsön. Arra kell törekedned, hogy megteremtsétek a logika és az érzelmek összhangját.

3-as alapszám

A számmisztika szerint alapszámod energiáinak köszönhetően kettőtök kapcsolatát romantikussá és elmélyültté teheted. Karmikus feladatod, hogy érzelmeidet őszintén és félelmek nélkül feltárd a másik ember előtt, és társadat is ilyen viselkedésre ösztönözd. Személyiségednek köszönhetően kapcsolatotok az évek során szoros empatikus kötelékké alakulhat.

4-es alapszám

Feladatod, hogy a párkapcsolatból valódi szövetséget kovácsolj. Ha úgy érzed, párod személyében megtaláltad, akit kerestél, ideje közös célokat kitűznöd. Mindehhez elsősorban őszinteségre lesz szükséged: a nyíltság ugyanis jelentősen hozzájárul a biztonságérzetetek megteremtéséhez. Egyenességgel elérheted, hogy kedvesed maximálisan megbízzon benned, mindez pedig közös jövőtök záloga.

5-ös alapszám

Nehezen tűröd a kötöttségeket, még a legerősebb érzelmek közepette is. A számmisztika szerint karmikus feladatod, hogy a párkapcsolatban egy egészséges mértékű függetlenséget vívj ki önmagad számára. Mindez nem távolít el titeket egymástól. Ha az őszinte szerelem mellett megőriztek bizonyos fokú szabadságot, az a hosszú távú kapcsolat garanciája lesz.

6-os alapszám

Az élet minden területén jellemző rád a fejlődés iránti ösztönös elkötelezettség. Nem meglepő, hogy a párkapcsolatban is fontos feladatod, hogy - jövőtök érdekében - a legjobbat hozd ki a partneredből. Mindehhez optimizmusra és elfogadásra is szükséged lesz, enélkül ugyanis a gyarapodásba vetett hited megreked az ideák szintjén.

7-es alapszám

A számmisztika szerint karmikus faladatod, hogy mély bizalommal, valamint a nyitottság érzetével ajándékozd meg a partnered. Hogy ezt tejesítsd, először meg kell szabadulnod félelmeidtől és szégyenérzetedtől. Mindez szükséges lesz ahhoz, hogy őszintén feltárd lelked a másik ember előtt, egyúttal belső fejlődésre is ösztönözd kedvesed. Bár a feladat nem egyszerű, megéri teljesíteni egy boldogabb jövő érdekében.

8-as alapszám

Nyolcas alapszámod miatt az élet több területén is feladatod az egyensúly megteremtése. Nem meglepő, hogy a számmisztika szerint a párkapcsolatban is ez a rendeltetésed. Pozitív energiáid segítségével mentális összhangot kell teremtened közted és a társad között. Elsősorban rajtad múlik, hogy kialakul-e közöttetek egy egészséges adok-kapok viszony.

9-es alapszám

Karmikus feladatod annak elérése, hogy párkapcsolatotok együttérzésre és a toleranciára épüljön. A számmisztika szerint ehhez először el kell fogadnod társad hibáit, gyengeségeit. Természetesen viselkedéseddel arra kell ösztönöznöd kedvesed, hogy ő is ugyanígy cselekedjen - ennek hiányában egyenlőtlen helyzet alakul ki közöttetek. Ha ez sikerült, nem azon gondolkoztok, mit kaphattok egymástól, hanem azon, hogy mit adhattok a másiknak.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve segítségével készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük