Számold ki aszcendensed!

Ez a karmikus szerelmi feladatod!

Mit kell megtanulnod azért, hogy kiegyensúlyozottabb és boldogabb legyen a kettőtök közös jövője?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem várhatod el, hogy párkapcsolatod úgy működjön, mint a mesékben. A kettőtök közötti harmónia megtartásához mindkettőtöknek tenni kell, ráadásul nem is keveset.

20 híresség a Nyilas jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha kíváncsi vagy, neked milyen karmikus feladatod van a szerelemben a boldog kapcsolat fenntartása érdekében, aszcendesed elárulja.

Nem tudod, mi az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Türelem és kompromisszum - ezek megtanulása a legfontosabb karmikus feladatod a szerelemben. Mivel aszcendensednek köszönhetően olykor hajlamos vagy fejjel menni a falnak, ideje, hogy kicsit finomíts a viselkedéseden. A párkapcsolataid egészen addig nem fognak működni, míg meg nem tanulod, hogy az esetek többségében kedvesed álláspontját is figyelembe kell venned. Mindez feltétlenül szükséges a kettőtök közötti harmónia eléréséhez.

Bika

A változtatásra való készség és a kockázatvállalás nemcsak, hogy nem fenyegető, hanem még színesebbé is teszi az életet. Párkapcsolati karmád, hogy beengedd a kettőtök viszonyába az újdonságokat. Ha mindezt sikerül elérned, megnő az önbizalmad, és akkor sem érzed majd elveszettnek magad, amikor körülöttetek minden változóban van. Bika jegyed ellenére légy kicsit bátrabb, és próbáljatok ki néhány, eddig számodra ismeretlen dolgot.

Ikrek

Ne vessz el a részletekben, és mindig tartsd szem előtt a nagyobb összefüggéseket. Ha eleget akarsz tenni karmikus feladatodnak, nem szabad, hogy a mindennapi problémák megzavarják a kettőtök életét. Meg kell tanulnod különbséget tenni a jelentéktelen és az igazán fontos dolgok között. Így legyőzheted örökös kétkedésedet, és olyan felismerésekkel gazdagodhatsz, melyek lehetővé teszik a hosszú távú tervek szövögetését.

Rák

Hagyj némi szabadságot a másiknak. Karmád azt súgja, hogy bízz jobban magadban, és ne telepedj rá a másik emberre. Rákként ideje, hogy belásd, neki is megvan a saját - tőled független - élete, melyet nélküled kell, hogy megéljen. Ez nem jelenti, hogy eltávolodik tőled, egyszerűen csak mindenkinek szüksége van egy kevés egyéni szabadságra. Te is bátran találkozz a barátaiddal, tedd a dolgodat, érezd jól magad, és közben ne az járjon a fejedben, ő vajon mit csinál.

Oroszlán

Erőd egy részét Oroszlánként olyan dolgok megvalósításába kell fektetned, melyek mindkettőtök boldogságát szolgálják. Aszcendensed legfőbb karmikus feladata, hogy kicsit háttérbe szorítsd a saját elképzeléseidet, és nagyobb teret engedj a kettőtök terveinek. Természetesen a szerelem nem egyenlő azzal, hogy megszűnsz önálló személyként létezni, de figyelembe kell venned a másik ember számára fontos dolgokat is. Hiszen csak így tudtok közös jövőt tervezni.

Szűz

Léteznek olyan dolgok, melyeket nem lehet lemérni vagy megszámolni. A karmád által diktált feladatod, hogy elfogadd, az érzelmek nem kimondottan racionális vagy éppen logikus alapon működnek. Ha tudomásul veszed, hogy a szerelem időnként zavaros és rendszertelen, rájössz, hogy az igazi rendet nem a túlszervezett hétköznapi rituálékkal érheted el. Időnként sokkal szerencsésebb, ha csak hagyod, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek.

Mérleg

A párkapcsolatban elsősorban azt kell megtanulnod, hogyan lehetsz határozottabb, illetve miként tudod érvényesíteni a saját akaratodat. Hajlamos vagy ugyanis arra, hogy túlságosan alárendelődj a szerelemben. Így eljött az ideje, hogy kiegyenlítsd ezt a számlát, és ne menekülj konfliktuskereső viselkedésbe. Légy bátrabb, és merd kinyilvánítani a véleményedet akkor is, ha az társadnak esetleg nem tetszik. Mindez szükséges kettőtök közös jövőjéhez.

Skorpió

Ne akarj minden hatalmat és ellenőrzést megszerezni a környezeted felett. Ha teljesíteni tudod ezt a karmikus feladatot, képes leszel arra, hogy megbízz az emberekben, különösen a kedvesedben. Amennyiben sikerül elindulnod ezen az úton, felfedezheted az élet adta élvezetekben rejlő örömöket. Idővel te is érezni fogod, mennyivel könnyedebbé válsz, ha Skorpióként nem közeledsz örökös gyanakvással a párod felé.

Nyilas

Nincsenek örök érvényű dolgok, a világ sokkal gyorsabban változik, mint hinnéd. Általában ragaszkodsz a magad igazához, és nemigen figyelsz oda társad véleményére. A karma által diktált tanulási feladatod meghallgatni a másikat, illetve szükség esetén elismerni, ha esetleg nincs igazad. Figyeld meg, mennyivel kiegyensúlyozottabb lesz a párkapcsolatod, ha nem történik minden - csak és kizárólag - a te elképzeléseid szerint.

Bak

Bakként be kell látnod, hogy nem csak a saját életedért vagy felelős. Ha párkapcsolatban élsz, igenis oda kell figyelned a másik emberre. Karmikus feladatod, hogy tekintetbe vedd párod szükségleteit. Mindez nem szabad, hogy kötelességgé váljon számodra, rá kell érezned, hogy erre szükség van egy egészséges párkapcsolatban. Ha ezt belátod, idővel erős jellemű és mély érzésű emberré válhatsz, akinek többé nem kell szabályok és normák mögé rejtőznie.

Vízöntő

Nem a szavak, sokkal inkább a tettek beszélnek. Számtalanszor előfordult már veled, hogy a jól csengő ígéreteidről kiderült, a valóságban nincs mögöttük semmi. Ha követed a karma által előírt feladatodat, fel kell hagynod a párkapcsolatban az elméleti megoldásokkal. Az elvben jónak tűnő dolgokat meg is kell valósítani. Ha csak beszélsz a tervekről, de párod már pontosan tudja, semmi sem lesz az újabb ideákból, nagyon rossz nyomon jársz.

Halak

Halakként el kell engedned az illúziókat és a meséket. Nem szabad azt hinned, hogy a szerelem olyan, mint a könyvekben. Párkapcsolati karmád, hogy megtanuld kezelni a konfliktushelyzeteket, sőt, a lehető legjobbat tudd kihozni belőlük. Ne menekülj el a problémák elől, a viták nem feltétlenül jelentik azt, hogy kevésbé szeretitek egymást, ráadásul a közösen megoldott problémák közelebb hozhatnak benneteket egymáshoz.

Cikkünk Brigitte Theler Tökéletes társ a horoszkóp tükrében című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük