Szerelmi karma

Mit hibáztál el előző életedben?

A korábbi inkarnációdban elkövetett párkapcsolati hibáid hatással lehetnek szerelmi életed harmóniájára. Ismerd meg ezeket!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Mindaz, amit előző életedben mondtál vagy tettél, a karma törvénye szerint kihat jelenlegi életedre is. Szerelmi karmahoroszkópunk segítségével megtudhatod, hogy milyen hibákat követtél el régebbi inkarnációdban, és mindez miképp befolyásolja párkapcsolataidat jelenlegi megtestesülésedben.
 

15 sztár a Ló jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ha megismered megnyilvánulásaid mozgatórugóját, könnyebben tudsz változtatni - ezzel pedig már meg is tetted az első lépést a valódi boldogság felé vezető úton.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Előző életedben olyasvalakit fogadtál a bizalmadba, aki nem volt méltó erre. Mindenben alávetetted magad a másik embernek, és még azt is eltűrted, hogy rendszeresen megcsaljon. Bármennyire is tisztában voltál helyzeted méltatlan voltával, nem tudtad magad rászánni a továbblépésre - igaz, ebben szerepet játszottak az akkori társadalmi és családi elvárások is. Ez az oka annak, hogy Kos-szülöttként mostani megtestesülésedben nem mindig vagy jelen társad számára, illetve kapcsolataidban esetenként dominanciára törsz.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Korábbi megtestesülésedben bizony nem a hűségedről voltál híres. Szerelmi életedet számos röpke románc tarkította, ám, aki tiszta szívvel közeledett feléd, azt elutasítottad. A valódi boldogságot azonban sohasem találtad meg. Az előzmények ismeretében nem meglepő, hogy mostani inkarnációdban igen sokra értékeled a másik emberhez való lojalitást - ám előfordul, hogy Bikaként túlzásba esel, és egy nyilvánvalóan működésképtelen kapcsolatban is benne maradsz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Előző életedben olyasvalakit szerettél, aki észre sem vett. Bár sokan próbáltak közeledni hozzád, te valamennyiüket visszautasítottad, és a külvilág elől is egyre inkább elzárkóztál. Az sem kizárt, hogy kolostorba vonultál. Mivel a fentiek miatt nem volt alkalmad megtapasztalni az igazi szerelem gyönyöreit, most egyre hajt az ismeretlen felfedezése iránti vágy. Emiatt megeshet, hogy döntően kapcsolataidat is a változékonyság és a mozgékonyság határozza meg.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Előző inkarnációdban prűd neveltetésedből adódóan nem merted szabadjára engedni az ösztöneidet, emiatt pedig a házasságod sem sikerült a legjobban. Lelkiismeretesen gondoskodtál társadtól, aki ezért hálás is volt, ám igazán gyerekeitek születése után sem tudtatok közel kerülni egymáshoz. Mindazt, amit akkor elmulasztottál, jelenlegi inkarnációdban igyekszel pótolni. Képes vagy tökéletesen ráhangolódni a másik emberre, ám ez azzal a veszéllyel jár, hogy idővel teljesen feladod magad.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Előző életedben nélkülözésben nőttél fel, a szegénységből pedig a házasság jelentette a kiutat. Párod igazán szeretett, te azonban - tekintettel arra az életszínvonalra, amit nyújtani tudott számodra - inkább csak eltűrted őt, sőt, közös gyermekeitekről sem tudtál szívvel-lélekkel gondoskodni. Mostani inkarnációdban korábbi önző viselkedésedet igyekszel jóvátenni. Oroszlánként nem csupán a földi javakat, hanem az időt és energiát illetően is nagyvonalúsággal viseltetsz társad iránt, az ágyban pedig szenvedélyes és odaadó szerető vagy.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Előző életedben igen alacsony volt az önbecsülésed, amit felnőttként kapcsolataid révén igyekeztél támogatni, ám mindannyiszor mellényúltál a párválasztás tekintetében. Teljesen feladtad magad csak azért, hogy megtartsd a másik embert - és éppen ezért elveszítetted minden tiszteletét. Az önzetlenséget Szűzként a jelenlegi inkarnációdba is átmentetted, ám esetenként túlságosan sokáig tart, mire feloldódsz egy-egy kapcsolatban, amit a másik félnek nem mindig van türelme kivárni.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Korábbi inkarnációdban első szerelmed csúnyán elbánt veled, majd elhagyott, te pedig - sértett önérzetedből fakadóan - az egész ellenkező nemen akartál bosszút állni. Kapcsolataidban a dominanciára törekedtél, és nem kizárt, hogy csak azért maradtál meg valaki mellett, mert ez bizonyos anyagi előnyöket jelentett számodra. Szerelmi karmahoroszkópod szerint mindezt jelenlegi életedben kompromisszumkészséged révén igyekszel ellensúlyozni - ám megesik, hogy ez irányú erőfeszítéseid önfeladásba fordulnak át.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szerelmi karmahoroszkópod arról árulkodik, hogy előző életedben valamiféle kényszer hatására mentél bele egy házasságba. Elképzelhető, hogy szülői nyomásra tettél így, de az sem kizárt, hogy önként vállaltad fel ezt a helyzetet, mert a másik ember révén segíteni tudtál a családodon. Együttélésetekből azonban teljességgel hiányzott az intimitás, ami szexuális életedre is rányomta bélyegét. Ebből adódóan most Skorpióként az intenzív élményeket keresed, esetenként kapcsolatodat is feláldozva.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Előző inkarnációdban túlzott mértékben törekedtél az egzisztenciális biztonságra. Olyannyira, hogy szerelmed helyett olyasvalakit választottál, aki iránt nem éreztél különösebb vonzalmat, ráadásul szellemileg is alacsonyabb szinten állt nálad, viszont gondoskodott rólad. Így életed kiszámítható, ám annál sivárabb volt. Erre vezethető vissza, hogy most Nyilas-szülöttként az újabb és újabb élményeket keresed, nem is feltétlenül ugyanazon partner mellett, és erotikád is könnyen lángra lobban.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Előző inkarnációdban meglehetősen csapongó életvitelt folytattál. Egyik kapcsolatból szédültél bele a másikba, az erotikus újdonságokat keresve, és semmi sem riasztott jobban, mint az elköteleződés. Érzelmileg azonban mindvégig kielégítetlen maradtál, és sokan ki is használtak. Szexualitásod ebben a megtestesülésedben is erős, ám Bakként képes vagy kontrollálni azt. Sőt, előfordul, hogy csak hosszas hezitálás után engedsz utat intenzív energiáidnak, és az érzelmi megnyíláshoz is időre van szükséged.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Előző inkarnációdban minden adottságod megvolt ahhoz, hogy sokra vidd - átlagon felüli intellektuális képességekkel rendelkeztél, amihez jó kommunikáció társult. Ám a szerelemtől elvakulva olyasvalaki mellett horgonyoztál le, aki nem tudott méltó partnered lenni - mire azonban ezt felismerted, már nem tudtál továbblépni, valószínűleg közös gyermekeitek miatt. Tehetségedet áthoztad jelenlegi megtestesülésedbe is, ám Vízöntőként a függetlenség mostanra lételemeddé vált, így megesik, hogy nehezen köteleződsz el.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Előző életedben nem voltál mentes a számítástól, ami a kapcsolatok terén is megnyilvánult. Bizonyos anyagi szempontokat is figyelembe véve választottál párt, miközben érzelmileg nagyon is elhatárolódtál. Bár magad is érezted, hogy ez semmi jóra nem vezet, az ily módon szerzett előnyökről nem voltál képes lemondani. Most viszont odaadással és szenvedéllyel nyilvánulsz meg kapcsolataidban, és mélységes vágy él benned a másik emberrel való, már-már mágikus harmónia iránt - ám eközben elveszítheted önmagad.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Milyen szerető vagy?

  • vénusz
  • párkapcsolat

Mivel ijeszted el a pasikat?

  • karma
  • horoszkóp

Karmahoroszkóp

Ezt is szeretjük