Döbbenetes külsejű, rejtélyes alakot rögzített a Google Utcakép kamerája a Déli-sarkon: nem találtak rá magyarázatot

Egyesek szerint valami természetfelettit örökített meg a Google autója.

GettyImages-1440305000
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Különös videót töltött fel a TikTok-csatornájára egy Scott S Waring nevű felhasználó. A felvételen egy Google Utcakép által rögzített fotó látható, amin egy különös alak bukkan fel.

Alak a Déli-sarkon

Az ufószakértő férfi épp a Google Street View Antarktiszon rögzített felvételeit böngészte, amikor a Lautaro-szigeten valami furcsát vett észre.

A képen egy expedíció résztvevői láthatók, akik narancssárga overallt viselnek és egy jeges vízparton álldogálnak két csónak közelében. A jelenet első pillantásra teljesen normálisnak tűnik, ám ha az ember részletesebben megvizsgálja a képet, valami különöset vesz észre.

A felvételen ugyanis ott van egy apró, alig húsz centiméteres alak, aki szintén narancssárga ruhát visel.

@scottcwaring Tiny humans in Antarctica, Google Earth, Dec 2023, UFO Sighting News. Video! 👀🔍😱 Google coordinates: 64°49'18.09"S 63° 6'18.34"W #whatisit #ancientaliens #fyp #fairy #elf ♬ The X-Files Theme (Main Title: Materia Primoris) - The X-Files Theme

„Az alak ugyanúgy van felöltözve, mint a csapat többi tagja, ő is egy narancssárga overallt visel, de azt nem tudom, hogy kik ők és mit csinálnak” - fogalmazott Waring. 

„Írországtól Új-Fundlandig ismerünk legendákat apró emberektől az elmúlt évezredekből” - tette hozzá a szakértő.

A videó alatti kommentekből jól látszik, hogy a felvétel megosztotta az embereket. Egyesek úgy vélik, hogy valóban egy mitikus lényt kapott lencsevégre a Google autója, de mások szerint inkább egy narancssárga ruhába öltöztetett játékfiguráról van szó.

Konkrét magyarázat sajnos egyelőre nincs, de az biztos, hogy a képnek igen furcsa, kissé hátborzongató a hangulata. 

Nem ez volt az első eset, hogy valami hátborzongatót kapott lencsevégre a Google Utcakép kamerája. Ide kattintva egy másik különös észlelésről olvashatsz.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ezek Magyarország legveszélyesebb útszakaszai: három év adatai alapján állapították meg a szakemberek

Ezeken az utakon különösen óvatosnak kell lenni!

Elolvasom

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük