Döbbenetes külsejű, rejtélyes alakot rögzített a Google Utcakép kamerája a Déli-sarkon: nem találtak rá magyarázatot

Egyesek szerint valami természetfelettit örökített meg a Google autója.

GettyImages-1440305000

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Különös videót töltött fel a TikTok-csatornájára egy Scott S Waring nevű felhasználó. A felvételen egy Google Utcakép által rögzített fotó látható, amin egy különös alak bukkan fel.

Alak a Déli-sarkon

Az ufószakértő férfi épp a Google Street View Antarktiszon rögzített felvételeit böngészte, amikor a Lautaro-szigeten valami furcsát vett észre.

A képen egy expedíció résztvevői láthatók, akik narancssárga overallt viselnek és egy jeges vízparton álldogálnak két csónak közelében. A jelenet első pillantásra teljesen normálisnak tűnik, ám ha az ember részletesebben megvizsgálja a képet, valami különöset vesz észre.

A felvételen ugyanis ott van egy apró, alig húsz centiméteres alak, aki szintén narancssárga ruhát visel.

@scottcwaring Tiny humans in Antarctica, Google Earth, Dec 2023, UFO Sighting News. Video! 👀🔍😱 Google coordinates: 64°49'18.09"S 63° 6'18.34"W #whatisit #ancientaliens #fyp #fairy #elf ♬ The X-Files Theme (Main Title: Materia Primoris) - The X-Files Theme

„Az alak ugyanúgy van felöltözve, mint a csapat többi tagja, ő is egy narancssárga overallt visel, de azt nem tudom, hogy kik ők és mit csinálnak” - fogalmazott Waring. 

„Írországtól Új-Fundlandig ismerünk legendákat apró emberektől az elmúlt évezredekből” - tette hozzá a szakértő.

A videó alatti kommentekből jól látszik, hogy a felvétel megosztotta az embereket. Egyesek úgy vélik, hogy valóban egy mitikus lényt kapott lencsevégre a Google autója, de mások szerint inkább egy narancssárga ruhába öltöztetett játékfiguráról van szó.

Konkrét magyarázat sajnos egyelőre nincs, de az biztos, hogy a képnek igen furcsa, kissé hátborzongató a hangulata. 

Nem ez volt az első eset, hogy valami hátborzongatót kapott lencsevégre a Google Utcakép kamerája. Ide kattintva egy másik különös észlelésről olvashatsz.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezek Magyarország legveszélyesebb útszakaszai: három év adatai alapján állapították meg a szakemberek

Ezeken az utakon különösen óvatosnak kell lenni!

Elolvasom

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük