Bizarr és ijesztő meztelen alakot rögzített a Google Utcakép autója: ez rá a magyarázat

Sokan azt hitték, hogy valami természetfelettit látnak a fotón.

GettyImages-1048327060

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Google Maps Utcakép funkciója legtöbbször igen hasznos, ám a rajta látható felvételeken néha rejtélyes, megmagyarázhatatlan vagy épp vicces jelenetek is felbukkanhatnak. Az elmúlt hetekben például egy utah-i utackép borzolta fel az internetezők kedélyeit. Azon ugyanis egy igen különös alak volt látható.

Ijesztő alak a Google Utacképen

Bizarr alakot fedezett fel egy internetező a Google Utcakép Utah-ban készült felvételén. A különös, meztelen lénynek hosszú, hullámzó végtagjai voltak, és látszólag épp keresztülrohant egy birtokon, amikor megörökítette a Google autója a Buff nevű településen. 

A felvételek futótűzként terjedtek a közösségi médiában, és sokan meg voltak győződve róla, hogy a természetfeletti megnyilvánulását látják rajtuk. 

A magyarázat azonban ennél jóval egyszerűbb. A képen ugyanis a New York Post szerint nem más látható, mint egy szokatlan dizájnú madárijesztő. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Döbbenetes képet rögzített a Google Utcakép autója: az emberek nem hisznek a szemüknek

Tragikus történet húzódik meg a kép hátterében.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük