A 3 legütősebb koncert a fővárosban csütörtök este
Kistehén és Besh o droM
Április 7-én 21 órától igazi táncolós, ereszd el a hajam bulival vár az Erzsébet téri Gödör.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy újabb csütörtök, amikor nem maradhatsz otthon, mert táncos-mulatozással kell töltened az estét. A Kistehén és a Besh o Drom koncertje mindenképpen jó alap egy kis testmozgáshoz, ráadásul végre tavasz van, és a teraszon is elszürcsölheted a bevezető italaidat, vagy kiskabátban sétálgathatsz hazafelé, ha úgy tetszik. Április 7-én este irány az Erzsébet téri Gödör! A belépő 1200 forint, a program pedig 21 órától veszi kezdetét.

Kistehén, Besh o Drom és Korai’s Banditos április 7-én

Az elmúlt évek egyik legkacskaringósabb történetű magyar bandája, a Kistehén izzítja be a hangulatot rögtön az elején. A csapat váratlanul robbant be a köztudatba, azonnal sikert sikerre halmozva, majd ugyanilyen hirtelen oszlott is fel az eredeti tagság, a frontember pedig a zenekar nevét megtartva új utak felé nézett, ami szintén nem maradt elismerő szavak nélkül.

Az elismerés pedig nem csak a bátor újrakezdésnek, és kísérletező kedvnek szól, ami pedig már önmagában is kivívhatná a kritikus tömeg pozitív visszajelzéseit, de a produkció valóban szerethető, őszinte, olykor elgondolkodtató, de legtöbbször mégis egyszerűen kellemes és szórakoztató. A tavalyi évben friss lemezzel is jelentkeztek, mely végleg új irányba terelte a zenekart a korábbi évek alternatív mulatósához képest. A Kistehén azóta is folyamatos változásban van, kísérletező kedvük töretlen, ez az időszak bármit lehetségessé tesz a zenekar számára.

Utánuk a több, mint tíz éve együtt zenélő Besh o Drom következik, akik üde színfoltját képezik a hazai koncertvilágnak, balkáni cigánynótákkal, amit világzenei elemekkel fűszereznek jó ízléssel. A csapat világszerte népszerű, átlagosan évi 150 koncertet adnak a bolygó minden pontján. Ami ezekben közös: a tánc és a mulatság. Besh O Drom koncerten nincsenek ücsörgő, vagy unatkozó vendégek, csak mosolygós és repkedős táncosok.

Ha pedig mindezek után még mindig marad benned szufla, a Korai’s Banditos lemezlovasai gondoskodnak róla, hogy utolsó szusszanásnyi energiádat is a táncparketten leheld ki.

Ezt is szeretjük