Heti horoszkóp április 3-tól 9-ig: a Kos jó lehetőséget, a Mérleg tengernyi bókot kap

Itt a jó idő és a jó fordulatok ideje!

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A csodás tavaszi virágok egyre szebbé varázsolják a kerteket, a húsvéti ünnep pedig örömöt lop a szívekbe. Most sokan találkoznak rég nem látott ismerősökkel, barátokkal, rokonokkal.

A sors kereke az ünnep ellenére is tovább perdül: lesznek, akik jó lehetőségre, mások tengernyi bókra számíthatnak. Most tehát a karrier és a szerelem is kedvező fordulatokat jósol.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden remeknek tűnő lehetőség adódik, ám alaposan járd körbe a kérdést: szakmailag megérheti, de anyagilag kevésbé. Pároddal kis vitád lehet egy közösen eldöntendő kérdés miatt, de ez hamar tisztázódik. Szingliként egy régi udvarló ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Örömhírt kapsz, ami bearanyozza a heted. Számodra most minden ragyogó lehet, különösen a magánélet. Szerelmeddel galambokként turbékoltok. A húsvéti ünnep különösen kellemesen telik. Szingli vagy? Most érdemes szétnézned egy online társkeresőn. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új tervet forgatsz a fejedben, melynek megvalósításához azonban az eltökéltségnél többre lesz szükség. Kedveseddel közös családi, baráti program színesíti a húsvétot. Ha még egyedülálló vagy, egykori jelöltedbe botolhatsz, akit ma már más szemmel nézel. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Csodásan telik a heted. Nemcsak az érzelmi és lelki harmónia miatt, melyet magadénak tudhatsz, hanem azért is, mert most több kikapcsolódásra, pihenésre lesz időd, mint a korábbi hetekben. Szerelmeddel romantikahegyek várnak. Ha még szingli vagy, egy kéretlen hódolód akad. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét eleje. Pároddal némi féltékenység fűszerezi a hangulatot, de ha őszintén és alaposan átbeszélitek a dolgot, kiderül, hogy valójában nem volt megalapozott. Szingliként egy érdekes infó birtokába jutsz: jelölted talán mégsem független? Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nagyszerűen érzed magad a bőrödben, amit mások is észrevesznek. Talán meg is jegyzik, mennyire jól nézel ki, és milyen sugárzó vagy. Kedveseddel egy későbbi utazás ötlete merül fel, ami még sok szervezést igényel. Ha még szingli vagy, egyszerre két hódolód is akad. Ki lesz a befutó? Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Olyasmit próbálsz ki, amit eddig soha. Legyen az sport vagy hobbi, egy új oldalad bontakozik ki, és gazdagodsz általa. Párod rengeteg bókkal halmoz el, ami nem csoda, hiszen sugárzol. Ha még szingli vagy, most jó esély van rá, hogy egy bátor jelentkező leszólítson. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Érdekes helyzetben találod magad, ugyanis egy korábbi véleményed gyökeresen megváltozik valakiről vagy valamiről. Ne gondold túl, hiszen pozitív az ítélet! Pároddal közösen kaphattok egy remek hírt. Ha még nincs párod, egy barátnős programon bemutathatnak valakinek. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Az ünnep előtti napok tartogathatnak némi munkahelyi hajtást, de téged nagyban motivál, hogy vár a pihenés és a kikapcsolódás hétvégén. Kedveseddel egy kis kiruccanást tervezhettek. Ha még egyedülálló vagy, szerelmet hozhat a húsvéti nyúl, mégpedig első látásra. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Új fejezet kezdődik számodra, mert végre el tudsz engedni egy régi rossz emléket, sérelmet. A nyugalom, ami beléd költözik, mások számára is feltűnhet. Pároddal felizzik köztetek a levegő. Ha még szingli vagy, az egyik húsvéti locsolkodód felől komolyabb érdeklődést tapasztalhatsz. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A húsvéti hét számodra készülődéssel telik. A munkában a szabadnapok közeledte miatt, otthon az ünnepre való sütés-főzés miatt. Szerelmeddel kis félreértés szül roppant vicces helyzetet, amit öreg korotokra sem feledtek majd. Szingli vagy? Plátói szerelmed kezd alábbhagyni. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Meglepetés vár, ugyanis egy megszokott dolog most egészen máshogy sülhet el, mint máskor. Ez kizökkent, és új tervet követel meg a részedről. Szerelmeddel kicsit kevesebb időtök lesz kettesben, de az ünnep alatt sikerül némileg pótolni. Szingli vagy? Egy olyan pasi tetszik meg, aki amúgy nem az eseted. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Kép: Getty Images.

Ezt is szeretjük