Heti horoszkóp augusztus 22-től 28-ig: a Kos a munkában, a Halak a szerelemben szerencsés

A nyár utolsó hete szépen telik a horoszkóp jóslata szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, de máris elröppent a nyár: elérkezett az augusztusi hónap vége. 

Bár búcsúzik sokak kedvenc évszaka, mégis örülhetünk, hiszen egyesek a szerelemben, mások a munkában lesznek szerencsések. Lássuk, mit jósol a horoszkóp!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Számodra ezek a napok a munkában ígérkeznek szerencsésnek. Az évszak búcsúzásával kezdesz egyre inkább visszatérni a feladataidhoz, lelkesedésed pedig egyre nő. Szerelmi életedben egy régen remélt fordulat várható egyedül és párban is. Most végre felragyoghat feletted az ég. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó híreket tartogat számodra a hét. A dolog, amellyel mostanság sokat foglalkozol, sínre kerülhet, így hamarosan örömmámorban törhetsz ki, hogy elérted célod. Pároddal kicsivel több időtök lesz kettesben, amit mindketten imádni fogtok. Szingli vagy? Egy régi hódolód ismét próbálkozik. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Anyagi kérdések foglalkoztatnak, ugyanis egy fontos újítás, spórolás érdekében tett változtatás fogalmazódik meg benned. Az ötlet bejöhet, a többi megszokás kérdése. Pároddal romantikus hangulat ígérkezik, úgy turbékoltok, akár a galambok. Egyedülállóként új jelöltet szemelsz ki. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Meglepetés vár, méghozzá kellemes! Most összejöhet, amire vágytál, és ez nemcsak örömmel, de megelégedéssel is tölt el. Szerelmeddel a humor és a játékosság jellemzi a heteteket, de a romantika sem marad el. Szingli vagy? Két helyes pasi is udvarolni próbál, de nem lesznek befutók. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki szívességgel bízna meg, ám a dolog sem időben, sem egyéb szempontok miatt nem kivitelezhető. Érdemes határozottan elhárítanod, hogy ne legyen belőle később kellemetlenség. Pároddal kis féltékenységi vitád lehet, de hamar elillan. Szingli vagy? Most mozdulj ki, mert egy helyes pasit ismerhetsz meg. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Új hobbit fedezhetsz fel, ami nemcsak átmenetileg okoz örömet, hanem hosszú távon is a barátod marad. Szerelmi életedben kedvező változás jön. Párban a kommunikációtok javul, egyedül pedig nyitottabbá válhatsz az ismerkedésre, ami javítja esélyeid. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Megismersz valakit egy barátodon keresztül, aki a későbbiekben fontos kulcsember lehet a karriered szempontjából. Érdemes vele tartani a kapcsolatot. Szerelmeddel kis anyagi természetű vita vet árnyat a hetedre, de ez gyorsan elillan. Szingli vagy? A netes ismerkedés tartogat sikereket. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Elsőre azt hiheted, nem boldogulsz egy feladattal, de rá fogsz jönni, hogy többre vagy képes, mint azt gondolnád. Büszke is leszel magadra, de mások elismerését is kivívod. Szíved választottja meglepő vallomást mond neked a héten. Egyedülállóként valaki nagyon megfog a stílusával. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Rájössz, hogy valaki vagy valakik felé sok hálával tartozol, amit eddig talán nem fejeztél ki eléggé. Érdemes ezt mielőbb bepótolni, és hangot adni ennek. Pároddal egy kellemes kirándulás teszi színesebbé a hetet. Egyedülállóként most élvezed a függetlenséged, és nem keresgélsz görcsösen. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, de hamar kiderül, hogy ebből nemcsak tanulsz, hanem végül profitálsz is. Kiderül, hogy éppen így lesz jó. Kedveseddel közösen örülhettek egy jó hírnek. Ha még szingli vagy, titkos hódolód végre összeszedheti magát, és randira hív. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Bizonyára sajnálod, hogy elérkezett a nyár vége, de nincs ok a szomorkodásra, hiszen a kora ősz is gyönyörű, és az évben még sok szépség várhat. Pároddal egy nagyobb beszélgetés vár a terveitekről. Izgalmas lesz! Ha még szingli vagy, olyasvalaki kezd udvarolni, akire nem számítanál. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Vonz a jó levegő, a természet és a mozgás. Érdemes kirándulást szervezned vagy kimozdulnod, hogy kiélvezhesd a nyár záró napjait. Pároddal egy harmadik miatt lehet apró vitád, de szerencsére az őszinteség elhessegeti a kétségeket. Szingliként szerencse vár: egy online randioldalon vár valaki, aki álmaid párja lehet. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük