Guinness-rekordot döntött hajával a fiatal nő: övé a világ legnagyobb afrofrizurája
A 32 éves nő hosszú évek óta növeszti világrekorder frizuráját.

afrofrizura cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

America Simone Williams mindenkit lenyűgöz elképesztően dús, hatalmas afrofrizurájával. Már hosszú ideje növeszti tincseit, amik rengeteg odafigyelést és ápolást igényelnek.

Az biztos, hogy megéri a sok időráfordítás és a kitartó munkát: gyönyörű és feltűnő hajával nemrég ugyanis Guinness-rekordot döntött.

Ilyen egy Guinness-rekorder frizura

A 32 éves divattervező sokáig egyenesíttette haját, ez viszont rengeteg pénzébe került. Ezért is döntött úgy 23 éves korában, hogy felhagy a formázással, és inkább a természetesség mellett teszi le voksát, a megmaradt pénzt pedig első lakására költi. Göndör afrofrizurájával persze nem volt egyszerű dolga, sok időbe telt, mire megtanulta kezelni a makacs szálakat, és rájött, hogyan érdemes ápolnia őket, hogy a legjobbat hozza ki belőlük.

Jelenleg kilenc éve már, hogy nem vasaltatja haját, ami 20,5 centi magasra és 22,5 centi szélesre nőtt, ezzel a mérettel pedig bekerült a Guinness-rekordok könyvébe a világ legnagyobb női afrofrizurájaként.

A cikk az ajánló után folytatódik

America Simone Williams elárulta, körülbelül tíz percbe telt, mire elhitte és feldolgozta, hogy világrekorder lett, a hírt pedig követőivel is megosztotta az Instagramon. 

Közösségi oldalán egyébként rengeteg elismerő kommentet kap hajára, de az utcán is gyakran felkelti az emberek figyelmét. Sokan megdicsérik és megnézik miatta, ami nem is csoda, hiszen nem gyakran látni ilyen hatalmas, csodás hajzuhatagot.

A nő elmondta, nincs semmilyen csodaszer, amivel ápolja vagy növeszti tincseit. Heti egyszer mossa őket szulfátmentes samponnal, mélytápláló balzsamot és pakolást használ, és igyekszik minél kevesebbet formázni, hogy kímélje a szálakat.

Képeken a tél legdivatosabb frizurái

Ha szeretnéd feldobni az év végét egy új frizurával, érdemes körülnézned a téli szezon legsikkesebb vágásai között, mert nagyon csinos, nőies fazonokat találhatsz. Összegyűjtöttük a legdivatosabb hajakat, amelyek között biztosan mindenki megleli majd a hozzá leginkább passzolót: rövid, félhosszú és hosszú tincsekhez is mutatunk ötleteket.

Ezt is szeretjük