Ezek a tél legdivatosabb frizurái: nőies rövid, félhosszú és hosszú fazonokat mutatunk
Sikkes, nőies fazonokat mutatunk: ezek az idei tél legnagyobb kedvencei.

rovid frizura
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretnéd feldobni az év végét egy új frizurával, érdemes körülnézned a téli szezon legsikkesebb vágásai között, mert nagyon csinos, nőies fazonokat találhatsz.

Összegyűjtöttük a legdivatosabb hajakat, amelyek között biztosan mindenki megleli majd a hozzá leginkább passzolót: rövid, félhosszú és hosszú tincsekhez is mutatunk ötleteket.

A tél legdivatosabb frizurái

A pixie és a bob most is elképesztően sikkes, de a tépett, kócos hatású shaghajak is tovább hódítanak. A fazonok változtak csupán egy picit az elmúlt időszakhoz képest, a frufru pedig még az eddiginél is nagyobb sláger lett. Ha az alábbi frizurák közül választasz, és az arcformádat is figyelembe veszed, egyszerűen nem nyúlhatsz mellé.

A felül kissé tépett, oldalra fésült pixie magabiztosságot kölcsönöz viselőjének amellett, hogy nyújtja az arcot. A vágás tartást ad a vékony szálú tincseknek is.

Az oldalt és hátul kissé felnyírt, felül fokozatosan egyre hosszabb, hullámos pixie szintén nagyon nőies.

A rövid mikrofrufru és a fülig érő bob nagyon ütős kombináció. Akkor még divatosabb, ha kissé tépettre vágatod a hajvégeket, és kifelé szárítod őket. Így garantált a franciás hatás.

Az állig érő, aszimmetrikus bob egész évben hatalmas kedvenc volt, és a téli szezonban is a legtrendibb vágások között marad. Dögös, nőies, ráadásul lágyítja a szögletes vonásokat is.

Az erősen tépett bob tartást ad a hajnak, ráadásul nem igényel reggelente hosszas formázást.

A long bob most szintén frufruval a legmenőbb: gyönyörűen keretezi az arcot, és nagyon szexi ez a fazon.

A göndör hajnak egyáltalán nincs szüksége hajvasalóra: vágass tépett frufrut, ritkíttasd meg picit a végeket, és hagyd bongyorodni a tincseket!

A '90-es évek végén és a 2000-es években nagy kedvenc volt a felül dúsabb, alul ritkább, tépett fazon, és újra visszatért a trendek közé. Akkor lesz most a legsikkesebb, ha középen elválasztott curtain frufruval párosítod.

A réteges vágás optikailag dúsít, és kócos, játékos hatást eredményez. Tökéletes választás félhosszú és hosszú hajból is.

Ha azt szeretnéd, hogy a frizurád lágyan körülölelje és kiemelje az arcodat, vágasd fokozatosra csak az oldalsó részeket.

Extra hosszú hajból pedig szuper dögös választás Jennifer Lopez frufrus frizurája.

Így változik meg az arc egy hajvágástól

Egy koreai fodrász azt szeretné megmutatni követőinek Instagram-oldalán, hogy mennyire átalakíthatja az embert egy jól megválasztott frizura. Jeong Eun-Hye még a vékony szálú, lelapult hajnak is képes tartást, formát adni és dúsabbnak láttatni azt.

Ezt is szeretjük