A ’90-es évek szupermodellje büszkén mutatja meg telt idomait - A 48 éves Tyra Banks legnőiesebb szettjei
A 48 éves Tyra Banks felszedett néhány kilót az elmúlt években, és ez egyáltalán nem zavarja. A szupermodell fantasztikusan néz ki, és imádja a különleges szetteket.

tyra banks cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tyra Banks 15 évesen kezdte karrierjét, és gyorsan a ’90-es évek egyik legsikeresebb modellje lett. Ő volt az első afroamerikai nő, aki szerepelt a GQ és a Sport Illustrated Swimsuit Issue magazinok címlapján.

A 2000-es években a legjobban kereső manökenek egyike volt, és közben színésznőként is kipróbálta magát. 2003-ban az America's Next Top Model című valóságshow egyik megalkotója és producere lett, 2010-ben pedig egy regényt is kiadott. Az igazán sokoldalú sztárt az elmúlt időszakban főleg az amerikai Dancing with the Stars műsorvezetőjeként láthatta a közönség.

Tyra Banks büszke telt idomaira

A 48 éves szupermodellt nádszálvékony alakkal ismerte meg a világ, ma azonban már teltebb idomokkal hódít. 2020-ban árulta el, hogy egy év alatt körülbelül 11-13 kilóval lett nehezebb, ám őt ez egyáltalán nem zavarja. A sztár most is elképesztően magabiztos, csak úgy sugárzik belőle az önbizalom, és nagyon jól érzi magát a bőrében. A mai napig imádja a különleges, figyelemfelkeltő vagy testhezálló szetteket, melyek gyönyörűen kihangsúlyozzák nőies formáit, és homokóra alakját. Képeken mutatjuk legcsinosabb összeállításait.

(Képek: Getty Images.)

Ezt is szeretjük