A 75 éves gyönyörű modell maga a stílus és az elegancia: Jan de Villeneuve több mint 50 éve nyűgözi le a divatvilágot
Jan de Villeneuve 22 évesen kóstolt bele a modellkedésbe, sikere pedig azóta is töretlen. A 75 éves hölgy most is igazi stílusikon.

Jan-de-Villeneuve cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jan de Villeneuve az egyetem után éppen egy tanári állásinterjúra készült, amikor egyik barátja feltette neki a kérdést: miért nem vág bele a modellkedésbe? 

Az akkor 22 éves lány elgondolkodott az ötleten, majd jelentkezett is egy ügynökséghez, és gyorsan állást kapott. Kezdetben nem hitte, hogy sikeres modell válhat belőle, de karrierje szépen ívelt felfelé.  

A 75 éves Jan de Villeneuve nagyon stílusos

Először a Mademoiselle magazinban kapott egy oldalt, majd a Glamourban és a brit Vogue-ban is szerepelt. Ma már 75 éves, és több mint ötven éve rajong érte a divatvilág: számos kampányt, fotózást és felkérést tudhat maga mögött, sőt a mai napig aktívan dolgozik.

Elárulta, kifejezetten élvezi, hogy az idősebb modellek csoportját erősíti, úgy érzi ugyanis, végre eljött az az idő, amikor már a szakmában sem botoxra, illetve plasztikai beavatkozásokra bátorítják a nőket, hanem a hetven feletti hölgyek szépségét is egyre jobban értékelik. Most is rendszeresen jár fotózásokra, számos márka kéri fel modellnek, és nem mellesleg elképesztő stílusérzékkel rendelkezik. Képeken mutatjuk, mennyire csinos a 75 éves modell.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük