A 44 éves szaúdi hercegnő elképesztően stílusos: Deena Aljuhani Abdulaziz igazi divatikon
A szaúdi hercegnő rajong a divatért, és egyértelműen ő a világ egyik legstílusosabb előkelősége.

szaudi hercegno cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Deena Aljuhani Abdulaziz amellett, hogy szaúdi hercegnő, igazi divatdiktátor is: utánozhatatlan, modern és nőies stílusával kétségkívül az egyik legsikkesebb előkelőség az egész világon.

A 44 éves, háromgyermekes édesanya nem csupán öltözködésben zseniális: igazi sokoldalú, tehetséges és intelligens nő, aki üzletasszonyként, szülőként, hercegnőként és szerkesztőként is ugyanúgy megállta a helyét.

A szaúdi hercegnő stílusa

Deena Aljuhani Abdulaziz Kaliforniában született a korábbi szaúdi kommunikációs miniszter lányaként. Hatéves volt, amikor beleszeretett a divatba egy Tatler magazinnak köszönhetően, és hamar kiderült, hogy ezzel szeretne foglalkozni. 1998-ban ismerkedett meg a szaúdi herceggel, Sultan bin Fahad bin Nasser bin Abdulazizzal, akitől három gyermeke született. 2006-ban megalapította saját márkáját, a D’NA-t, és több saját üzletet, valamint egy webshopot is nyitott. 2016 és 2017 között az arab Vogue főszerkesztője lett, de két megjelent szám után távozott a magazintól. Most leginkább saját márkájára koncentrál, és szinte minden divatbemutatón részt vesz, méghozzá a leggyönyörűbb, legkülönlegesebb szettekben. Kiválogattuk a kedvenceinket.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük