A 49 éves jordán királyné elképesztően stílusos: a gyönyörű Ránija legszebb szettjei

Ránija jordán királyné elképesztően nőiesen öltözködik. Elegáns, kifinomult és sikkes szettjeivel mindenkit levesz a lábáról.

ranija jordan kiralyne

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ha a legstílusosabb hercegnékről, királynékról lenne szó, a legtöbben rögtön Katalint említenék, pedig rajta kívül is számos olyan hölgy van, akiknek nagyon is figyelemre méltó az öltözködésük.

Közéjük tartozik a 49 éves jordán Ránija is, aki nemcsak rendkívül okos, de gyönyörű és igen divatos is.

Ránija jordán királyné ennyire stílusos

Ránija Ál Abdullah Ránija Ál Jasin néven született Kuvaitban palesztin szülők gyermekeként. Üzleti diplomát szerzett, majd egy banknál, később pedig informatikai területen helyezkedett el. 1993-ban ismerkedett meg II. Abdullah jordán királlyal, aki akkor még csak herceg volt. Még ugyanabban az évben össze is házasodtak, Ránija pedig 1999-ben vált királynévá. Fontos céljaként tűzte ki az ország életszínvonalának növelését, a modernizálást, a nők jogainak érvényesítését és védelmét, illetve több alapítványt is vezet. Az amerikai Forbes magazin listáján 2005-ben a világ 81. legbefolyásosabb nője lett.

Mindezek mellett pedig megjelenése is mindig hibátlan: stílusa nőies, kifinomult, de sikkes és modern is egyben. Képeken mutatjuk a legjobb szettjeit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Northfoto.

Ezt is szeretjük