A spanyol királyné elképesztően nőiesen öltözködik - Stílusával mindenkit levesz a lábáról

Letícia spanyol királyné öltözködésére sokan felfigyeltek, és nem véletlenül: modern, sikkes és nőies szettjei mindig telitalálatnak bizonyulnak.

leticia kiralyne cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A legismertebb királyi családból származó stílusikon egyértelműen Katalin hercegné, aki elegáns, nőies, kifinomult, mégis sikkes megjelenésével mindenkit levesz a lábáról. Azonban nem csupán ő az egyetlen előkelő hölgy, akinek mindig csodás és hibátlan a szettje.

Letícia, a spanyol királyné nemcsak hogy tökéletesen válogatja össze a legszebb, legdivatosabb ruhákat, de gyakran a fast fashion üzletek megfizethető darabjait választja a drága dizájnerkreációk helyett. 

Letícia királyné igazi divatikon

A 47 éves Letícia az első nem nemesi családból származó királyné a spanyol uralkodócsaládban: újságíró apa és ápolónő anya gyermekeként született, sokáig ő maga is újságíróként, majd tudósítóként tevékenykedett. Már elvált nő volt, amikor egy baráti vacsorán megismerkedett VI. Fülöppel, akivel 2004-ben össze is házasodtak. Letícia így viszonylag rövid idő alatt hétköznapi hölgyből vált királynévá. 

Sokak szerint polgári származása is hozzájárul ahhoz, hogy nem csak méregdrága ruhákat visel, de annyi biztos, hogy stílusáért sokan imádják. Határozott nőiességével, modern öltözködésével és merészebb darabjaival mindenkit levesz a lábáról. Képeken mutatjuk, miért.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük