A spanyol királyné elképesztően nőiesen öltözködik - Stílusával mindenkit levesz a lábáról
Letícia spanyol királyné öltözködésére sokan felfigyeltek, és nem véletlenül: modern, sikkes és nőies szettjei mindig telitalálatnak bizonyulnak.

leticia kiralyne cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legismertebb királyi családból származó stílusikon egyértelműen Katalin hercegné, aki elegáns, nőies, kifinomult, mégis sikkes megjelenésével mindenkit levesz a lábáról. Azonban nem csupán ő az egyetlen előkelő hölgy, akinek mindig csodás és hibátlan a szettje.

Letícia, a spanyol királyné nemcsak hogy tökéletesen válogatja össze a legszebb, legdivatosabb ruhákat, de gyakran a fast fashion üzletek megfizethető darabjait választja a drága dizájnerkreációk helyett. 

Letícia királyné igazi divatikon

A 47 éves Letícia az első nem nemesi családból származó királyné a spanyol uralkodócsaládban: újságíró apa és ápolónő anya gyermekeként született, sokáig ő maga is újságíróként, majd tudósítóként tevékenykedett. Már elvált nő volt, amikor egy baráti vacsorán megismerkedett VI. Fülöppel, akivel 2004-ben össze is házasodtak. Letícia így viszonylag rövid idő alatt hétköznapi hölgyből vált királynévá. 

Sokak szerint polgári származása is hozzájárul ahhoz, hogy nem csak méregdrága ruhákat visel, de annyi biztos, hogy stílusáért sokan imádják. Határozott nőiességével, modern öltözködésével és merészebb darabjaival mindenkit levesz a lábáról. Képeken mutatjuk, miért.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük