Ilyen egy igazi nő: 87 évesen is igazi stílusikon a West Side Story színésznője, Rita Moreno

A színésznő nemcsak tehetségével és vidámságával, hanem stílusos és nőies öltözködésével is elvarázsol mindenkit.

Rita Moreno stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Rita Moreno 1931-ben született, húsz éves kora körül pedig már több filmen is játszott. Ám leginkább az 1961-es West Side Storyból ismerte meg az egész világ. Karrierje azóta megállás nélkül szárnyal: a színésznő rengeteg filmben szerepelt, és most, 87 évesen is igen aktív. Az elmúlt években sorozatokban és mozikban is ugyanúgy feltűnt, táncosnőként és énekesnőként is tevékenykedik, ráadásul a vörös szőnyeges rendezvényeken szintén rendszeresen részt vesz.

Azonban nem csak tehetségéért, valamint életvidám és energikus személyiségéért, hanem stílusáért egyaránt imádják őt az emberek: olyan nőiesen és divatosan öltözködik, hogy mindenkit levesz a lábáról a megjelenésével.

A 87 éves Rita Moreno stílusa ilyen nőies és divatos

Rita Moreno nem riad vissza a feltűnőbb, fiatalos összeállításoktól, és a színes darabokat is előszeretettel hordja. Kedveli a hangsúlyos, nagy ékszereket, mégis mindig az ízlésesség és az elegancia határán marad: kifinomult, könnyed szettjei sikkesek és modernek egyben. A következő képeken te is megnézheted, hogyan éri el ezt az összehatást a színésznő, aki egyébként 15 évet legalább letagadhatna a korából.

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük